ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη για την απώλεια του Αριστοτέλη Παυλίδη

Με αφορμή την απώλεια του τέως Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και τέως Βουλευτή Δωδεκανήσων της Νέας Δημοκρατίας Αριστοτέλη Παυλίδη, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Ο Αριστοτέλης Παυλίδης, τόσο από τις υπουργικές θέσεις που υπηρέτησε, όσο και από τα βουλευτικά έδρανα προσέφερε πολλά στην πατρίδα μας και ακόμη περισσότερα στον τόπο του, στα Δωδεκάνησα.

Από τη θέση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας που υπηρέτησε κατά την περίοδο 1990 – 1992, στην αρχή ως Αναπληρωτής Υπουργός με Υπουργό τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και στην συνέχεια ως Υπουργός, προσέφερε ένα αξιοσημείωτο έργο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Από την θέση του Υπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής την οποία ανάλαβε το 2004 υπό την πρωθυπουργία του Κώστα Καραμανλή και από την οποία αποχώρησε το 2007, εργάστηκε δυναμικά για την προώθηση των θεμάτων της νησιωτικότητας και την πρόοδο των νησιών μας.

Ιδιαιτέρως σημαντικό ήταν και το έργο του για τα Δωδεκάνησα τα οποία υπηρέτησε ως βουλευτής από το 1977 και για σειρά ετών, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών του.

Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στους οικείους του».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ