ΔΙΑΦΟΡΑ

Δήμητρα Παπαδήμα: Η 29ετής σχέση με τον Μποσταντζόγλου, το παιδί εκτός γάμου, η παρενόχληση και οι σφαλιάρες

Η Δήμητρα Παπαδήμα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Σεπτεμβρίου 1963. Πέρα από ηθοποιός είναι και συγγραφέας.Από το 1991 είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Μποσταντζόγλου και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Θαλασσινή.

Της: Έπη Τρίμη

Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι μένει σε διαφορετικά σπίτια που βρίσκεται κάτω από το σπίτι του συντρόφου της.Αυτό το ταλαντούχο ζεύγος της τέχνης έχει καταφέρει να βρει τους τρόπους που κάνουν τη σχέση τους πιο δυνατή και ουσιαστική, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Έχω δώσει σφαλιάρες και έχω διαλύσει γραφεία

Η Δήμητρα Παπαδήμα  μίλησε για τη βία και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν έχοντας πει: “Έχω δεχθεί βία, σεξουαλική παρενόχληση που εκεί λες “τώρα, σκοτώνω ή δε σκοτώνω;”. Μου έχει συμβεί στο χώρο εργασίας, έχω δώσει σφαλιάρες, έχω διαλύσει γραφεία».

Πρέπει να ανοίξουν τα θέατρα

Η ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, τη σχέση της με αυτήν αλλά και τις απολαβές της.
“Έβγαλα πολλά χρήματα από την τηλεόραση. Με αυτά σπούδασα το παιδί μου και με αυτά ζω γιατί είμαι νοικοκυρά” σημείωσε η Δήμητρα Παπαδήμα η οποία αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί πλέον στον κλάδο των ηθοποιών λόγω του κορονοϊού. “Είναι πολύ σκληρό και ψυχοφθόρο αυτό που ζούμε. Θα πρότεινα να ανοίξουν τα θέατρα και να μην παίρνουμε φράγκο” τόνισε μεταξύ άλλων.

Η γνωριμία με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και το κλείσιμο του τηλεφώνου

“Στη συντροφικότητα παραδέχτηκε η Δήμητρα Παπαδήμα πως είναι καλούτσικη.έχοντας πει:” Είμαι υπερβολική, απαιτητική. Έχω τους ρυθμούς μου που δύσκολα ο άλλος θα ακολουθήσει. Ο Γιάννης συνέχεια μου έκανε πρόταση γάμου, αλλά αρνιόμουν. Τον γάμο τον έχω απομυθοποιήσει. Ο Γιάννης με κέρδισε με το κορμί του” σχολίασε.

Την ίδια ώρα αποκάλυψε ότι αυτή ήταν που έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου της στον Γιάννη Μποσταντζόγλου όταν γνωρίστηκαν. “Με πήρε τηλέφωνο μετά από μία εβδομάδα. Του είπα άργησες και του το έκλεισα” δήλωσε η ηθοποιός.

Για τον γάμο η Δήμητρα Παπαδήμα έχει πει: “Ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι, οπότε δεν μπήκαμε στη διαδικασία. Τι είναι ο γάμος; Να υπογράψεις ένα χαρτί… Και αυτό σε κάνει να αγαπάς τον άλλον και να τον σέβεσαι εφ όρου ζωής; Εμείς αποδείξαμε σε αυτά τα 25 και χρόνια, μπορεί να μην παντρευτήκαμε, αλλά πραγματικά σεβόμαστε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό το έχει αποδείξει η ζωή, δεν το λέω εγώ. Και οι πειρασμοί τριγύρω πάρα πολλοί.Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν θα έκανε πλαστική επέμβαση, απάντησε αρνητικά, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι “είμαι νάρκισσος, αν χρειαστεί θα κάνω μπότοξ, αλλά όχι πλαστικές”.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ