ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δημήτρης Γ Κρητικός: Δεν τιμά την πόλη της Ρόδου ο αύλειος χώρος του Κέντρου Υγείας Ρόδου και μοναδικού εμβολιαστικού κέντρου!

Με την ευκαιρία του εμβολιασμού μου στα πλαίσια της 3ης δόσης του εμβολίου κατά του covid-19, επισκέφτηκα το ΚΥ Ρόδου και εμβολιαστικό Κέντρο της πόλης μας, στις νέες του εγκαταστάσεις του, μετά τη στέγασή του στο κτίριο του πρώην ΚΕΔΥ και  την παραχώρηση από τον ΕΟΔΥ για τις ανάγκες του ΚΥ Ρόδου, στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Αρχικά οι συνεργάτες μου στην ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ και εγώ προσωπικά, συγχαίρουμε όλους όσους συμμετείχαν στη μετεγκατάσταση του ΚΥ Ρόδου, τον ΕΟΔΥ για την παραχώρηση αυτού και πρωτίστως τους εργαζόμενους στο ΚΥ ανεξαρτήτως βαθμίδας, για τις προσπάθειες τους για καλύτερες υπηρεσίες στο ροδιακό πληθυσμό.

Μετά την άψογη ξενάγηση- εξυπηρέτηση από τον διευθυντή και φίλο Κο Νίκο Παυλίδη, τους συναδέλφους γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό του ΚΥ αναφορικά με την παροχή των υγειονομικών υπηρεσιών, η έκπληξη μου ήταν ο αύλιος χώρος του κτιρίου.

Χωματόδρομοι παντού, χέρσα γη ούτε ένα δένδρο, παράδρομοι γεμάτοι πέτρες, τριτοκοσμικού τύπου πινακίδες δύσκολη πρόσβαση ακόμα και με αυτοκίνητο, σκουπίδια τριγύρω, αποπνικτική σκόνη λόγω έλλειψης ασφάλτου.

Αντιλαμβάνεστε αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, το χειμώνα με τις βροχές, τη μετακίνηση των χωμάτων και τις λάσπες τριγύρω, τι εικόνα θα έχει το πρώτο ΚΥ του νησιού αλλά πάνω από όλα την ταλαιπωρία των προσερχόμενων πολιτών και ιδιαιτέρως υπερηλίκων, για λήψη υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Και θέτω το ερώτημα: O Δήμος Ρόδου και η Περιφέρεια δεν θα έπρεπε να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου πριν την έναρξη αυτού;

Η ακόμα και μετά  τη λειτουργία του;

Απαντώ οπωσδήποτε !

Τόσες απευθείας αναθέσεις γίνονται από το Δήμο και την Περιφέρεια διαχρονικά! Θα έπρεπε να συμβεί ένα ατύχημα για να αφυπνιστούν;

Οι εικόνες μαρτυρούν του λόγου το αληθές και οι απαντήσεις δικές σας!

ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!

 

 

Μετά τιμής

Δημήτρης Γ Κρητικός

Πνευμονολόγος

Επικ Δημ παράταξης ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ

πρ Δήμαρχος Καμείρου


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ