ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΤΕ Δωδεκανησου: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση

Την πρώτη συνεδρίαση στα γραφεία μας στην ΙΑΛΥΣΟ πραγματοποιήσαμε την ΠΕΜΠΤΗ  3/2/2022 με πλούσιο και ενδιαφέρον περιεχόμενο .

Μέλη της ΔΗΜΤΕ και της Διευρυμένης επιτροπής έδωσαν το παρόν με θέσεις προτάσεις τοποθετήσεις και αναφορές που αφορούν τον τόπο και την παράταξη της ΝΔ.Η συμμετοχή της προέδρου της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου κας Έφης Χαραλαμποπούλου στην συνεδρίαση ενίσχυσε όχι μόνο θεσμικά αλλά κυρίως ουσιαστικά τον ρόλο και τον λόγο ύπαρξης και δράσης των κομματικών οργάνων σε πλήρη συνενόηση και συνεργασία με αισθήματα συναδελφικότητας πολιτικής κομματικής ευθύνης και αλληλεγγύης.

Έγινε λεπτομερής αναφορά για την υπεύθυνη και επιτυχημένη αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19 με παρεμβάσεις τομές και αποφάσεις που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης του οργανωμένου ενδεδειγμένου και κυρίως αποτελεσματικού σχεδιασμού δράσης .

Κοινή πεποίθηση όλων μας  η ανασυγκρότηση και αναμόρφωση του ΕΣΥ ιδιαίτερα στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και ενίσχυση και αναδιοργάνωση στη δευτεροβάθμια που αφορά κατά προτεραιότητα την περιοχή μας.

Διαλογική  επίσης συζήτηση έγινε για την εισαγόμενη άνοδο των τιμών που η ενεργειακή κρίση απρόβλεπτα και αναπόφευκτα τροφοδοτεί ωθώντας σε φοροελαφρυντικές παρεμβάσεις  και υποστηρικτική επιδοματική πολιτική του οικογενειακού εισοδήματος . Θετικότατα ήσαν επίσης τα σχόλια για την πολλά υποσχόμενη τουριστική σεζόν που με ανυπομονησία αναμένουμε και για την προσδοκώμενη ανοδική  τάση ζήτησης της περιοχής μας με προεξάρχοντα και καθοριστικό ρόλο της Περιφερειακής  και Δημοτικής ηγεσίας προς επίτευξη του σκοπού τούτου.

Αναλύσαμε σε όλες του τις πτυχές το πετυχημένο κυβερνητικό έργο με ότι αυτό συνεπάγεται για την πρόοδο τον εκσυγχρονισμό και την ασφάλεια της χώρας σε ιδιαίτερα δύσκολες περιστάσεις .

Δηλώσαμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η χώρα ευτυχεί να έχει πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που ηγείται μιας σοβαρής άξιας και υπεύθυνης κυβέρνησης.

Για τις εκλογές είπαμε ότι θα γίνουν στην ώρα τους,  στην λήξη της τετραετίας .

Διανύουμε τον 3ο χρόνο διακυβέρνησης και σε λίγο θα μπούμε στον 4ο και τελευταίο χρόνο αυτής της θητείας με ότι αυτό σημαίνει για όσους ενδιαφέρονται. Θεωρητικά αν ο τελευταίος χρόνος μιας θητείας προσμετράται και εκτιμάται  προεκλογικός εμείς δηλώνουμε σε κάθε περίπτωση πανέτοιμοι για δράση όποτε ζητηθεί.

Τέλος συμφωνήσαμε να κάνουμε τα εγκαίνια και το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας το προσεχές δεκαήμερο σε όσο μπορούμε κλειστό κύκλο με τα ενδεδειγμένα μέτρα πρόληψης της πανδημίας.

 

 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΕ

ΝΔ ΡΟΔΟΥ

 

Αντώνης  ΑρφαράςΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ