ΔΙΑΦΟΡΑ

Δολοφονία Γαρυφαλλιάς | Εύρημα – σοκ στη σκηvή που έμενε το ζευγάρι στη Φολέγανδρο (Vid)

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου στη Φολέγανδρο. Η κοπέλα με καταγωγή από την Κορινθία είχε πάει για διακοπές με τον σύντροφό της στο νησί και δολοφονήθηκε από τον ίδιο.

Ο 30χρονος, που ομολόγησε το έγκλημα, έσπρωξε μετά από έντονο καβγά την κοπέλα στα βράχια, καταλήγοντας στη θάλασσα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 26χρονη ζούσε όταν κατέληξε στο νερό, ωστόσο δεν είχε τις αισθήσεις της, γεγονός που προκάλεσε τον πνιγμό της.

Όπως δείχνουν και μαρτυρίες ανθρώπων που τους ζούσαν, το ζευγάρι είχε συχνούς διαπληκτισμούς.

Ιδιοκτήτρια κοντινού εστιατορίου, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, περιγράφει τον 30χρονο ως απόμακρο σε αντίθεση με την κοπέλα: «Είχαν φτάσει το περασμένης Τρίτης ήταν κουρασμένοι, μετά ήρθε αυτός και πήρε νερό βιαστικά, δεν δέχθηκε τη βοήθειά μας για να στήσει σκηνή. Ήταν ιδιαίτερα απόμακρος, όχι πολλές εμφανίσεις. Ήταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι σε νησί για διακοπές».

Η ίδια επισήμανε: «Έρχονταν το πρωί, η Γαρυφαλλιά ήθελε να κάτσει μαζί μας ήταν χαρούμενη, της άρεσε πολύ, αλλά έρχονταν μόνο για καφέ και δεν τους ξαναβλέπαμε. Η Γαρυφαλλιά μού έλεγε ‘θα κάτσω, θα κάτσω’ τελικά δεν κάθισε ποτέ. Της είπα ‘ρε Γαρυφαλλίτσα γιατί δεν κάθεσαι να σε δούμε;’. ‘Θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό να περπατήσουμε, άλλα του είπα ότι είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδιά’, και δεν ξανάρθε ποτέ».

«Είδα ότι είχε μόνο τα ρούχα του αυτός στη σκηνή δεν υπήρχαν δικά της προφανώς, πρέπει να τα είχε πάρει όλα η κοπέλα τα δικά της. Μόνο ένα τσαντάκι με καλλυντικά είχε. Δεν μπορείς να κάνεις κάμπινγκ με καλλυντικά», πρόσθεσε η γυναίκα.

Δολοφονία Γαρυφαλλιάς | Εύρημα - σοκ στη σκηvή που έμενε το ζευγάρι στη Φολέγανδρο (Vid)

Γεγονός που προδίδει την απόφασή της να αποχωρήσει από το νησί χωρίς εκείνον, έχοντας καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ