ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Για αυτήν την υπόθεση θα κατέθετε τον επόμενο μήνα

Όσα αποκάλυψε ρεπόρτερ του ALPHA.

Σε μια σημαντική αποκάλυψη για την υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ προχώρησε το πρωινό της Τετάρτης συνεργάτης της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή TLive.

Ο λόγος για τον αστυνομικό συντάκτη Θεοδόση Πάνου, ο οποίος έχοντας εξασφαλίσει πληροφορίες από τη Γ.Α.Δ.Α, κάνει λόγο για σημαντική νέα κατάθεση του δολοφονημένου ρεπόρτερ σχετικά με υπόθεση διαπλοκής αστυνομικών η οποία θα λάμβανε χώρα τον επόμενο μήνα.

«Tον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την περιβόητη δικογραφία της Ε.Υ.Π, για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας», στην οποία φαίνεται στην κεφαλή της να βρισκόταν ο επίσης δολοφονημένος, Δημήτρης Μάλαμας, o οποίος δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κάνει αποκαλύψεις με την πένα του για υποθέσεις διαφθοράς της ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, τον επόμενο μήνα θα έδινε νέα κατάθεση. Ίσως οι άνθρωποι οι οποίοι εκτέλεσαν τον Γιώργο να γνώριζαν ότι θα δώσει αυτή τη νέα κατάθεση. Μήπως ήθελαν να του κλείσουν το στόμα με αυτόν τον τρόπο γιατί φοβόντουσαν τι θα έλεγε στις δικαστικές Αρχές ο συνάδελφός μας;

Μιλώντας με έναν ιδιαίτερα έμπερο αστυνομικό ο οποίος έχει γνώση των ερευνών, μου είπε κάτι το οποίο μάλλον δεν έχουμε πιάσει όλες αυτές τις ημέρες. Το να δολοφονήσεις τον Γιώργο ήταν εύκολο: δεν έχει φρουρά, δεν φορά αλεξίσφαιρο, απεχθάνεται τα όπλα, δεν οπλοφορεί. Ήταν ανάγκη τόσες σφαίρες; Αυτό δείχνει εκδικητική μανία, όπως μου εξήγησαν. Θα μπορούσαν να τον έχουν σκοτώσει με τις μισές σφαίρες. Σε αυτά τα στοιχεία έχουν σταθεί οι Αρχές», τόνισε ο ρεπόρτερ. 

Την ίδια ώρα, ένα ακόμα σημαντικότατο στοιχείο είναι ότι με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου το νήμα δεν θα πιαστεί από τις ημέρες πριν την άγρια δολοφονία του, αλλά από το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να ρθουν στο φως συνομιλίες του σχετικά με την εν λόγω υπόθεση διαπλοκής της Ε.Υ.Π, στην οποία εμπλέκονται αστυνομικοί, μαφία και κύκλωμα της νύχτας.

Αυτό που τονίζεται είναι πως είτε ο ηθικός αυτουργός ήθελε να τον εκδικηθεί για πράγματα που ο ίδιος είχε ήδη καταθέσει, είτε δεν ήθελε να τον αφήσει να πει περισσότερα στη νέα του κατάθεση. Η συγκυρία, πάντως, μόνο τυχαία δεν θεωρείται από τις Αρχές.

Δείτε και αυτό το βίντεο του STAR

https://player.glomex.com/integration/1.503.0/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.503.0%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fdailymedia.com.gr%26integrationId%3D4059a01hkfo46vm0%26playlistId%3Dv-candob84ztjd-st%26playlistIndex%3D0&integrationId=4059a01hkfo46vm0&playlistId=v-candob84ztjd-st&playlistIndex=0ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ