ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το μοιραίο λάθος των εκτελεστών που αποκαλύπτει την ταυτότητά τους

Τα στοιχεία που εξετάζει η αστυνομία.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς μιλάμε για μια άγρια εκτέλεση μέρα μεσημέρι που δείχνει επαγγελματικό τρόπο δράσης. 

Οι 2 εκτελεστές μπορεί να πίστεψαν ότι έκαναν το τέλειο έγκλημα, όμως οι αρχές πιστεύουν ότι έκαναν το μοιραίο λάθος, το οποίο σύντομα θα οδηγήσει στον εντοπισμό και την σύλληψή τους. 

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής επίθεσης και πλέον ψάχνει το κίνητρο της φρικιαστικής δολοφονίας στην αρθρογραφία του για να βρει την άκρη του νήματος. 

Σύμμαχός των αρχών το λάθος των δραστών, οι οποίοι σύμφωνα με τουλάχιστον 2 μαρτυρίες, δεν είχαν καλύψει το πρόσωπό τους. Γι’ αυτό η αστυνομία σαρώνει την περιοχή προσπαθώντας να βρει οπτικό υλικό από κάμερα που θα δείχνει τα πρόσωπά τους και θα αποκαλύψει την ταυτότητά τους. 

Να σημειωθεί πως οι μάρτυρες υποστηρίζουν πως είδαν ξεκάθαρα τους δράστες να του δίνουν τη χαριστική βολή στο κεφάλι.

Υπάρχει μάλιστα η εκτίμηση ότι οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας είναι διαφορετικά πρόσωπα από τον ηθικό αυτουργό. Οι αρχές αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα φτάσουν στα ίχνη των δραστών καθώς έχουν κρυφά χαρτιά στη διάθεσή τους που ακόμα δεν αποκαλύπτουν. 

Και μόνο το γεγονός όμως ότι οι δράστες δεν φρόντισαν να καλύψουν το πρόσωπό τους είναι ένα στοιχείο που φέρνει την εξιχνίαση της υπόθεσης πιο κοντά…ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ