ΔΙΑΦΟΡΑ

Δολοφονία Κάρολαϊν: Παίρνει την κόρη του και φεύγει μακριά ο 32χρονος πιλότος (Vid)

Μία από τις τελευταίες φορές που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επισκέπτεται τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών ήταν το απόγευμα της Τρίτης.

Ο 32χρονος πιλότος βρέθηκε στο σπίτι μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε η 20χρονη Κάρολαϊν για να πάρει κάποια πράγματα, με τις κάμερες να τον περιμένουν να εμφανιστεί για να κάνει κάποιες δηλώσεις σχετικά με την πορεία των ερευνών.

Ο ίδιος, αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε, παραπέμποντας τους ρεπόρτερς στην Αστυνομία, η οποία είναι αρμόδια να δώσει σαφείς πληροφορίες, στον βαθμό που αυτό είναι επιτρεπτό, καθώς -όπως χαρακτηριστικά είπε- τα δικά του λεγόμενα παρερμηνεύονται και αυτό δεν βοηθά καθόλου στις έρευνες.

Σύμφωνα με το Live News του Mega, ο ίδιος δεν έχει επιστρέψει για να μείνει στο σπίτι της φρίκης μετά τον χαμό της συζύγου του, ενώ ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την οικεία προκειμένου να μείνει κάπου πολύ μακριά μαζί με την 11 μηνών κόρη του.

Δολοφονία Κάρολαϊν: Εγκαταλείπει τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών ο 32χρονος πιλότος (Vid)

Η απόφαση να εγκαταλείψει δια παντός τη μεζονέτα έχει παρθεί, με τον πιλότο να ετοιμάζεται να αδειάσει το σπίτι, να πάρει το παιδί του και να φύγει μακριά.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ