ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεά φορητού μόνιτορ ζωτικών παραμέτρων στο ΓΝΡ από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Ρόδου

Φωτογραφία αρχείου

Το Δ.Σ του τοπικού παραρτήματος Ρόδου, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε σε μία κίνηση ενίσχυσης του τεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας.

Έχοντας επίγνωση της διεθνώς δύσκολης υγειονομικής περιόδου την οποία εδώ και 4-5 μήνες διάγουμε, αποφάσισε την αγορά και δωρεά στο ΓΝΡ φορητού monitor ζωτικών παραμέτρων.

Κατά την παράδοση η Πρόεδρος του παραρτήματος κα. Μαρία Κούκουλα, τόνισε ότι παρ΄ όλο που η δράσις της ΕΑΕ εστιάζεται βάσει του καταστατικού της στη πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοήθων νοσημάτων, μετά από ειδική έγκριση σε κεντρικό επίπεδο προχώρησε σε αυτή την πράξη ενίσχυσης του Νοσοκομείου μας.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι το Παράρτημα Ρόδου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον άνθρωπο και σε κάθε ανάγκη του είναι έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε κάλεσμα της τοπικής κοινωνίας, όπως πράττει ήδη στα 25 χρόνια δραστηριότητας του στη Ρόδο.

Ο Διοικητής του Ιδρύματος κ. Γρηγόρης Ρουμάνης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, προκειμένου να είναι έτοιμοι στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε υγειονομικού προβλήματος και ευχαρίστησε θερμά το Δ.Σ του τοπικού παραρτήματος της ΕΑΕ.

Παρέστησαν εκ μέρους του πολυμελούς ΔΣ της ΕΑΕ εκτός της Προέδρου, ο αντιπρόεδρος ιατρός κ. Νικόλαος Φρόνας και τα Μέλη Χρύσα Καραγιάννη και Λίνα Φιλιππάκη.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ