ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεά καθισμάτων στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου από τη Λέσχη Lions Ρόδου

 

Η Λέσχη Lions Ρόδου, πιστή στην παροχή βοήθειας προς το συνάνθρωπο και στο κάλεσμα κάθε ανάγκης της τοπικής μας κοινωνίας, ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου και της Διευθύντριας της Κας Ειρήνης Παπανικήτα, για την αγορά και τοποθέτηση στους θαλάμους νοσηλείας νέων καθισμάτων-πολυθρόνων ανάπαυσης για τους γονείς των νοσηλευόμενων παιδιών.

Η αγορά πραγματοποιήθηκε στα τέλη του Φεβρουαρίου 2020 και παραδόθηκαν 10 ανακλινόμενες πολυθρόνες εύκολες και χρηστικές στη χρήση και λειτουργία τους.

Λόγω των εκτεταμένων όμως μέτρων περιορισμού από την έξαρση της πανδημίας και τα συγκεκριμένα μέτρα που υπήρχαν στο νοσοκομείο, η επίσκεψη στους χώρους της Παιδιατρικής κλινικής από τα μέλη της Λέσχης μας έγινε τη Δευτέρα 01/06. Δεχτήκαμε τις ευχαριστίες του Διοικητή του Νοσοκομείου Κου Γρηγορίου Ρουμάνη και της Διευθύντριας της κλινικής , Κας Ειρήνης Παπανικήτα και του νοσηλευτικού προσωπικού και μας έγινε μία μικρή ξενάγηση τόσο σε θαλάμους όσο και στη νέα πτέρυγα έκτακτων περιστατικών για παιδιά, όπου διαπιστώθηκε η άρτια τοποθέτηση των ανακλινόμενων πολυθρονών.

Οι Lions είμαστε διαρκώς δίπλα στον άνθρωπο και σε κάθε ανάγκη του όποτε κρίνεται απαραίτητο και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε κάλεσμα, τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ