ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεές προς τη «Δομή Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

 

Το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο δεν σταματάει να υπάρχει. Η  Δομή Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου δέχεται καθημερινά δωρεές προς ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα σίτισης.

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δωδεκανήσου  και συγκεκριμένα το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού, συγκέντρωσαν  μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας έξω από σουπερ μάρκετ του νησιού και με πολύ αγάπη τα προσέφεραν για τις ανάγκες της δομής. Όλα τα συστήματα προσκόπων είναι κοντά στο συσσίτιο του δήμου και ενισχύουν με τις δράσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Επίσης, οι ωφελούμενοι του προγράμματος ενόψει των Χριστουγέννων έλαβαν τις ημέρες αυτές ένα μικρό συμβολικό χριστουγεννιάτικο γούρι. Η διαδικτυακή ομάδα «Κουβάρια για Μικρούς Ήρωες» στήριξε για άλλη μια φορά το αίτημα μας και προσέφερε πλεκτά χειροποίητα χριστουγεννιάτικα ρόδια, έτσι ώστε οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας που μπορεί να μην λάβουν από πουθενά ένα μικρό δώρο, να νιώσουν θαλπωρή και αγάπη.

Επιπρόσθετα  σημαντική είναι η στήριξη που λαμβάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το ξενοδοχείο «Kresten Royal» διαθέτοντας μας αυτή τη  φορά κατεψυγμένα κρέατα για την παρασκευή των γευμάτων και από την επιχείρηση ¨ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ Α.Ε.¨ με την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας.

Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Γεώργιος- Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και συγχαίρουν τους παραπάνω για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά τους προς το συνάνθρωπο.

Εύχονται σε όλους Υγεία, Καλά Χριστούγεννα και το ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς να είναι η αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ