ΔΙΑΦΟΡΑ

«Έχεις πειραχτεί, δεν μας κάνεις!»: Με κλάματα αποχώρησε 18χρονη παίκτρια με… ενισχυμένα χείλη από την audition του GNTM (Vid)

Πολύ σκληρή αντιμετώπιση από τους κριτές.

Μία από τις πιο άβολες οντισιόν ήταν αυτή της 18χρονης Χριστιάννας στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 4. Η νεαρή διαγωνιζόμενη, αν και πολύ όμορφο κορίτσι, δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές για το ότι αξίζει να περάσει στην επόμενη φάση.

Αιτία, το ότι είχε πειράξει τα χείλη της, με τον Δημήτρη Σκουλό να είναι ιδιαίτερα καυστικός απέναντι της.

Η Χριστιάννα, που την καθοδήγησε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο περσινός νικητής του GNTM, έκανε καλά την πασαρέλα της, είχε κάποιες καλές πόζες, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά. Όσο κι αν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου προσπαθούσε να της δώσει μια κατεύθυνση, ήταν εμφανές, όπως ανέφερε και ο κ. Μπράτης, ότι δεν έχει καμία γνώση πάνω στο κομμάτι της μόδας.

Η Ζενεβιέβ της είπε ότι τα έχει κάνει όλα λάθος και πολύ γρήγορα την απέρριψε.

Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν ακόμα πιο σκληρός, λέγοντας της ότι αυτό που ψάχνουν είναι μια φρεσκάδα στα κορίτσια, όμως «εσύ ήρθες εντελώς βαμμένη, πειραγμένη, δεν ξέρω τι έχεις κάνει…πώς περιμένεις να δούμε τη φρεσκάδα;» και εν τέλει πήρε 4 αρνητικές ψήφους.

Κατά τη διάρκεια αυτών που άκουγε, η φόρτιση της ήταν έκδηλη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει θυμωμένη και με κλάματα…

Δείτε το βίντεο

https://player.glomex.com/integration/1.590.0/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.590.0%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fdailymedia.com.gr%26integrationId%3D40599v1hktf6kzv5%26playlistId%3Dv-ceewg7dpn8yx-st%26playlistIndex%3D0&integrationId=40599v1hktf6kzv5&playlistId=v-ceewg7dpn8yx-st&playlistIndex=0ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ