ΕΛΛΑΔΑ

«Εφιάλτης» για βασική μάρτυρα η Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα απευθυνθεί στον Εισαγγελέα για την μητέρα των παιδιών από την Πάτρα

 

Ακόμη και μεταμεσονύκτιες ώρες καλεί την γυναίκα που μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η μητέρα των τριών κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου ενοχλεί με τηλεφωνήματα μάρτυρα που μίλησε δύο φορές στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Η γυναίκα αποφάσισε, μάλιστα, χθες το πρωί και διεμήνυσε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της ότι η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η βασική μάρτυρας είναι για γυναίκα την οποία γνωρίζει καλά η Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα κατάφερε να την αναγνωρίσει παρά την αλλοίωση της φωνής που έγινε από την εκπομπή.

Προφανώς την αναγνώρισε και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα και τα οποία σχετίζονται με την ιστορία.

Κανείς δεν γνωρίζει, ωστόσο, αν η ενόχληση της μάνας προέκυψε από το περιεχόμενο της μαρτυρίας της ή επειδή απλά βγήκε και μίλησε.

Αγνωστο παραμένει αν έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα ή άλλου είδους οχλήσεις κι άλλα πρόσωπα που έχουν μιλήσει για την περίεργη αυτή ιστορία, που συγκλονίζει την χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Είναι πλέον σαφές ότι η μητέρα παρακολουθεί τα πάντα και προσπαθεί προφανώς με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων να μην «ξεφύγει» το παραμικρό.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως προ ημερών αλλά και το Σάββατο δήλωνε «ενεργή» σε συζήτηση που γινόταν στα social media για τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρότι δεν παρενέβη.

dikaiologitika.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ