ΕΛΛΑΔΑ

Έφοδος σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη – Συνελήφθη ξανά, ο γνωστός τραγουδιστής

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που πιάστηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και δεν είναι η πρώτη φορά, αφού πριν από λίγο καιρό είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο.

 

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, έγινε έφοδος σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην περιοχή της πλατείας Βάθη και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί 20-30 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός τραγουδιστής.

Επιβλήθηκαν πρόστιμα στους υπεύθυνους της χαρτοπαιχτικής λέσχης, καθώς, επίσης και τους παρευρισκόμενους, ενώ κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου. Τα πρόστιμα είναι 5.000 ευρώ για την επιχείρηση, 3.000 ευρώ για τον υπεύθυνο της επιχείρησης και 300 ευρώ σε κάθε παρευρισκόμενο έκαστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, από την ειδική υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τη συνδρομή των δυνάμεων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο 1520.

Για τη ψυχολογία του μετά την πρώτη σύλληψή του, ο γνωστός τραγουδιστής είχε υπογραμμίσει «γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ