ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης κατηγορεί την ίδια την Καρολάιν για την… δολοφονία της!

Το θράσος του δεν έχει όρια!

Ο συζυγοκτόνος καταστρώνει τα σχέδιά του και ετοιμάζει μάρτυρες για να ρίξει το φταίξιμο στην Καρολάιν.

Η δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει τους πάντες. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη για το αποτρόπαιο έγκλημα στην αδικοχαμένη 20χρονη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη θα κληθούν μάρτυρες. Αυτό, προκειμένου να καταθέσουν για διάφορα περιστατικά στη σχέση του ζευγαριού πριν οδηγηθούμε στο ειδεχθές έγκλημα.

Γλυκά Νερά: Τι ετοιμάζει ο συζυγοκτόνος για να ρίξει το φταίξιμο στην Καρολάιν;

«Επισκέφθηκα τον πελάτη μου στον Κορυδαλλό και συζητήσαμε πράγματα που αφορούν τα επόμενα υπερασπιστικά βήματα και είμαστε σε αναμονή για δύο ζητήματα. Το πρώτο είναι η επιμέλεια της ανήλικης κόρης του και τι θα εκδοθεί από την εισαγγελία πρωτοδικών. Το δεύτερο είναι τα νέα στοιχεία που περιμένουμε είτε σε επίπεδο πραγματογνωμοσύνης είτε μάρτυρες να καταθέσουν ή οτιδήποτε άλλο, καθώς η δικογραφία είναι σε πρώιμο στάδιο», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στον Alpha για να γίνει στη συνέχεια πιο συγκεκριμένος.

 

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης κατηγορεί την ίδια την Καρολάιν

 

Γλυκά Νερά: Τι είπε στη συνέχεια, ο συνήγορος υπεράσπισης του πιλότου

Σχετικά με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ο κ. Ιωάννης Κώτσος είναι ο άλλος συνήγορος, ο οποίος ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα της επιμέλειας και εγώ υπερασπίζομαι τον εντολέα μου σε επίπεδο ανακρίσεως. Ο εντολέας μου θέλει το καλύτερο δυνατό για το παιδί του. Θέλαμε την από κοινού επιμέλεια με όποιους όρους χωρίς να αποκλειστεί κανένας. Η άλλη πλευρά έχει διαφορετική άποψη και απ’ ότι ενημερώθηκα από την πολιτική αγωγή ζητά αποκλειστικά την επιμέλεια του παιδιού και μόνο».

Γλυκά Νερά: Πώς κλείνει τις δηλώσεις του, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Όσον αφορά στους μάρτυρες που προτίθενται να καταθέσουν ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επισήμανε. «Δεν αφορά μόνο τους μάρτυρες για το στιγμιαίο που επικαλούμαστε εμείς και που ακόμα δεν έχουμε κάνει κάποιο αίτημα, αλλά μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον προκειμένου να καταθέσουν για τις συνθήκες που επικρατούσαν στη σχέση του θύματος και του εντολέα μου. Να σημειώσω ότι δεν δικαιολογούμε τίποτα και η τιμωρία είναι το λιγότερο που αξίζει για τον εντολέα μου. Το έχει αποδεχτεί και ο ίδιος. Θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση των περιστατικών που συνέβησαν σε προγενέστερο χρόνο προκειμένου να οδηγηθούμε σε αυτό το αδίκημα».

 

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης κατηγορεί την ίδια την Καρολάιν

 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης, 10 μέρες πριν σκοτώσει την γυναίκα του, έψαχνε είδη για το παιδικό πάρτι της κόρης του!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που συνεχίζουν να έρχονται γύρω από την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και των κινήσεων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

Τη νέα αποκάλυψη φέρνει το sportime.gr και σας το μεταφέρουμε! Τι έψαχνε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, 10 μέρες πριν την δολοφονία της γυναίκας του;

Όπως αποδεικνύεται ο δολοφόνος της Καρολάιν δέκα ακριβώς μέρες πριν το φονικό σχεδίαζε πάρτι για γενέθλια του παιδιού. Ενα μήνα μετά, στις 3 Ιουνίου, η Λυδία θα έκλεινε ένα χρόνο ζωής!

Αυτό προκύπτει από τις κινήσεις του στο «Pinterest» όπου αναζητούσε ιδέες για το πώς θα ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη γιορτή αυτή, που φυσικά δεν έγινε ποτέ.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Συγκεκριμένα την 1η Μαΐου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποθήκευσε στο λογαριασμό του στο instagram τη διεύθυνση ενός καταστήματος στο ebay που πουλάει είδη πάρτυ, προσκλήσεις, μπαλόνια κλπ. Η φωτογραφία του pin, με πάρτυ των πρώτων γενεθλίων, ειναι χαρακτηριστική. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η μοναδική κίνηση του Μπάμπη στο pinterest. Δεν αποκλείεται να άνοιξε το λογαριασμό για αυτό το σκοπό.

Ο Μπάμπης ακολουθούσε μόνο ένα άτομο στο Pinterest και αυτό ήταν η Καρολάιν, η οποία ήταν ενεργή για περισσότερο καιρό. Συγκεκριμένα το είχε χρησιμοποιήσει για να πάρει ιδέες για το γάμο τους. Η Καρολάινακολουθούσε 8 λογαριασμούς απο τους οποίους μόνο του Μπάμπη είναι προσωπικός. Οι υπόλοιποι είναι εταιρικοί (πχ η εταιρεία που οργάνωσε το γάμο τους στην Πορτογαλία)

Προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός οτι 10 μόλις μέρες πριν απο τη δολοφονία που σόκαρε την Ελλάδα, και όχι μόνο, ο 32χρονος πιλότος έψαχνε πως να οργανώσει το καλύτερο πάρτυ για το παιδί τους.

Το στοιχείο αυτό δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη στα στοιχεία της δικογραφίας.

 

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ