ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: 100.000 ευρώ από την άγνωστη πώληση οικοπέδου από τη μητέρα του Μπάμπη! Νέα δεδομένα για το κίνητρο της δολοφονίας

Η απάντηση του Μπάμπη για τα ναρκωτικά και ύποπτα δρομολόγια

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή LIVE NEWS, στο MEGA ο πιλότος είχε, πάντως, κι άλλο έσοδο. Ειδικότερα, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πούλησε το πατρικό της που βρίσκεται στη Λάρισα, προκειμένου να συνεισφέρει οικονομικά στην αγορά του οικοπέδου.

Τα χρήματα που έλαβαν από την πώληση ανέρχονταν στα 100.000 ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν ισόποσα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τον αδερφό του, και ένα ποσό κράτησε η οικογένειά του.

Παράλληλα, ήρθε στο φως η αγγελία του γάμου τους, που δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2019 από την εφημερίδα Αμαρυσία, στην οποία αναγράφονται ξεκάθαρα τα ονόματα του Μπάμπη και της Καρολάϊν, καθώς και η τοποθεσία.

Γλυκά Νερά: Η απάντηση του Μπάμπη για τα ναρκωτικά και ύποπτα δρομολόγια

Τρεις μεγάλες βρετανικές εφημερίδες υποστηρίζουν με άρθρα τους την Παρασκευή, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, επειδή εκείνη ανακάλυψε ότι με το ελικόπτερο που κυβερνούσε, διακινούσε ναρκωτικά, κάτι για το οποίο ο συζυγοκτόνος απαντά από την φυλακή, μέσω του ΑΝΤ1.

«Mετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ», «Εκείνη το ανακάλυψε», «Της έκλεισε το στόμα»...Αυτοί είναι οι τίτλοι σε τρία σημερινά δημοσιεύματα των Daily Mail, Mirror και Sun, που αναφέρονται στην δολοφονία της νεαρής μητέρας από τον σύζυγο της.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού, απαντά στον ΑΝΤ1, μέσω του δικηγόρου του, για όσα ισχυρίζονται τα τρία βρετανικά μέσα ενημέρωσης, που έχουν παγκόσμια απήχηση.

Όπως λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον ΑΝΤ1, «η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα».

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ