ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: 20.000 ευρώ «τσέπωσε» ο Μπάμπης απ’ τη μητέρα της Καρολάιν, 10 μέρες πριν τη δολοφονία

Αποκαλύψεις “φωτιά” από τον δικηγόρο της οικογένειας της δολοφονημένης Καρολάιν

Απάντηση στις διαψεύσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος υποστηρίζει μέσα από τη φυλακή ότι δεν ζήτησε από τη μητέρα της να πληρώσει για το φέρερτό της, δίνει η οικογένεια της Κάρολαϊν, μέσω του δικηγόρου της Θανάση Χαρμάνη. .

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» όχι μόνο ζήτησε 2.200 ευρώ για το φέρετρο, αλλά και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της Κάρολαϊν στην Αλόννησο, ενώ όπως ισχυρίζεται 10 μέρες πριν τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της 20.000 ευρώ μετρητά.

Απαντώντας γραπτώς στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά, ο συνήγορος της οικογένειας σημείωσε: «Πόση αξία έχει, αλήθεια, ο ισχυρισμός ενός ανθρώπου που επί 37 ημέρες ανάγκασε τις αρχές να αναζητούν 3 ληστές που έπνιξαν τη μητέρα του παιδιού του και τον σκύλο τους; Η εκπληκτική σκηνοθεσία, το απαράμιλλο υποκριτικό ταλέντο προκάλεσαν δάκρυα σε ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Κρίμα που η σύλληψη του το Κρατικό Θέατρο από τον ιδανικό διευθυντή στη χηρεύουσα θέση».

 

20.000 ευρώ «τσέπωσε» ο Μπάμπης απ' τη μητέρα της Κραολάιν

 

Και πρόσθεσε ότι «εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σωρού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ. Φυσικά δε γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του.»

Υπενθυμίζεται πως τρία βρετανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η «Mirror», η «Daily Mail» και η «Sun» αναφέρουν πως ίσως η Καρολάιν γνώριζε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε παράνομες ενέργειες, τις οποίες δεν επικροτούσε.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: 100.000 ευρώ από την άγνωστη πώληση οικοπέδου από τη μητέρα του Μπάμπη! Νέα δεδομένα για το κίνητρο της δολοφονίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όπως αποκάλυψε η εκπομπή LIVE NEWS, στο MEGA ο πιλότος είχε, πάντως, κι άλλο έσοδο. Ειδικότερα, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πούλησε το πατρικό της που βρίσκεται στη Λάρισα, προκειμένου να συνεισφέρει οικονομικά στην αγορά του οικοπέδου.

Τα χρήματα που έλαβαν από την πώληση ανέρχονταν στα 100.000 ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν ισόποσα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τον αδερφό του, και ένα ποσό κράτησε η οικογένειά του.

Παράλληλα, ήρθε στο φως η αγγελία του γάμου τους, που δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2019 από την εφημερίδα Αμαρυσία, στην οποία αναγράφονται ξεκάθαρα τα ονόματα του Μπάμπη και της Καρολάϊν, καθώς και η τοποθεσία.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ