ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή πριν από το δικαστήριο – Τα ξαφνικά στοιχεία που έβγαλε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να σωθεί

 

Η υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά οδηγείται στην τελική της ευθεία, αλλά οι ανατροπές συνεχίζονται πριν από τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που κατηγορείται για τον φόνο της Καρολάιν, του σκύλου τους, καθώς και ψευδή κατάθεση.

Αρκετά είναι τα νέα στοιχεία, που έγιναν γνωστά στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Σύμφωνα με την εκπομπή, οι γονείς του φονιά δεν πρόκειται να καταθέσουν στην πρώτη δικάσιμο και η εξέλιξη αυτή μοιάζει τελεσίδικη, γεγονός που οφείλεται μάλλον στο ότι εκείνοι θα βρεθούν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Το δεύτερο ημερολόγιο που θέλει να χρησιμοποιήσει η υπεράσπιση

Το δεύτερο στοιχείο και πιο σημαντικό είναι το δεύτερο ημερολόγιο, που μοιάζει να είχε Καρολάιν και να φέρνει μια διαφορετική διάσταση του φονικού. Η υπεράσπιση δείχνει πρόθυμη να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία μέσα από το ημερολόγιο, ώστε να παρουσιάσει τη θέση της υπέρ του φονιά.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης θα θελήσει να αποδείξει, ότι κίνητρο δεν υπήρξε, ενώ έχουν υπάρξει και προβλήματα στη σχέση τους, που οφείλονται στην επιθετικότητα της Καρολάιν.

Την ίδια ώρα, αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας δεν έχει προχωρήσει καμία νομική ενέργεια για το οικόπεδο στο Πικέρμι, όπου σχεδίαζε να χτίσει το ζευγάρι, προτού γίνει το έγκλημα. Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν το οικόπεδο να γραφτεί στη μικρή Λυδία, κάτι στο οποίο κανείς δεν έχει φέρει αντίρρηση, αλλά λόγω της δίκης, όπως και του προβλήματος υγείας του πατέρα, το θέμα έχει πάει πίσω προς το παρόν.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ