ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται σύλληψη (Vid)

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης είναι ξεκάθαρος.

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Γλυκών Νερών, η Αστυνομία όμως -αν και φειδωλή στις δηλώσεις της προς τα Μέσα- φέρεται να έχει βρει την άκρη στην δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, η Ελληνική Αστυνομία έχει σοβαρά τεκμήρια στη διάθεσή της, με την υπόθεση να βαδίζει στην εξιχνίασή της.

«Η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό συμβαίνει λόγω των λιγοστών τεκμηρίων, εγώ θεωρώ ότι είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Τα ερωτήματα σε αυτή την υπόθεση είναι πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, στάθηκε πολύ στο γεγονός πως οι δράστες έδεσαν τον 32χρονο πιλότο με σπάγκο που βρήκαν μέσα στο σπίτι, ενώ του έκλεισαν το στόμα με μονωτική ταινία που επίσης βρήκαν στη μεζονέτα, ενώ την άτυχη Κάρολαϊν την έδεσαν με ένα δικό της ρούχο, τακτική που δεν συνηθίζεται σε ό,τι αφορά στις σκληρές συμμορίες ληστών.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαρρέονται, έχω πολλά ερωτήματα. Βλέπω αντιφάσεις στον τρόπο που λειτούργησαν αυτοί οι άνθρωποι. Υπάρχουν κάποια κενά και δεν έχουμε πλήρη εικόνα τι ακριβώς έγινε μέσα», κατέληξε, τονίζοντας όμως πως οι Αρχές έχουν στοιχεία που δεν γνωρίζει κανείς.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ