ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η σπαρακτική ανάρτηση του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το μωρό της Καρολάιν – Γιατί το «άρπαξε» από τον Μπάμπη

Τι είχε καταλάβει που δεν είχαμε δει εμείς αντικρύζοντας τη σκηνή του εγκλήματος;

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συγκλονίζει το πανελλήνιο κι ένα από τα πρόσωπα, έστω δευτερεύοντα, της υπόθεσης είναι και ο αστυνομικός, ο οποίος είχε μπει πρώτος στο σπίτι και πήρε αγκαλιά το μωρό της άτυχης Καρολάιν.

Ο Χρήστος Βαρδίκος, που είχε συγκινήσει με τη φωτογραφία του αγκαλιά με το 11 μηνών μωρό, σχολίασε με ανάρτηση στο Facebook, τη συγκλονιστική λύση του γρίφου της δολοφονίας της 20χρονης από τον ίδιο της τον σύζυγο, ο οποίος και αναμένεται τις επόμενες μέρες να απολογηθεί.

Ο αστυνομικός αποκαλεί το μωρό «Λυδία μου» και αναφέρει ότι «με την ομολογία του, το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου»

Συγκεκριμένα γράφει: «Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε… Ένας επίλογος που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει… κι όμως… το απόλυτο μαύρο… με την ομολογία του, το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου. Η Λυδία «μου», το μωρό «μου», σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…».

 

Γλυκά Νερά αστυνομικός ανάρτηση

Για ποιο λόγο το «άρπαξε» από τον Μπάμπη – Τι είχε καταλάβει

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι πρόκειται για μια ελληνική υπόθεση που μοιάζει με εκείνη του αθλητή «Πιστόριους».

Όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά τον Μάιο, του αποκάλυψαν πως είχαν την αίσθηση ότι δράστης είναι ο σύζυγος.

Ο κ. Καλλιακμάνης υποστήριξε σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ότι ο αστυνομικός εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. Πρόσθεσε ότι ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για προστατέψει το μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό.

«Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του», είπε ο πρόεδρος Αστυνομικών Ν/Α Αττικής.

Για τον φόνο του σκύλου, ο κ. Καλλιακμάνης σχολίασε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι το σκότωσε ο Αναγνωστόπουλος. «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένος στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;».

Ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε επίσης ότι ένας άλλος συνάδελφος αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά του είπε ότι «μου έλεγε πνιχτά ‘λύσε με, πνίγομαι, του έκοψα γρήγορα τους σπάγκους, χωρίς να μπορέσω να αντιληφθώ αν κρατούσε τους κόμπους, χωρίς στην ουσία να είναι δεμένος ή όχι, κανονικά».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ