ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης, 10 μέρες πριν σκοτώσει την γυναίκα του, έψαχνε είδη για το παιδικό πάρτι της κόρης του!

Έδειχναν μια ευτυχισμένη οικογένεια!

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που συνεχίζουν να έρχονται γύρω από την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και των κινήσεων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

Τη νέα αποκάλυψη φέρνει το sportime.gr και σας το μεταφέρουμε! Τι έψαχνε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, 10 μέρες πριν την δολοφονία της γυναίκας του;

Όπως αποδεικνύεται ο δολοφόνος της Καρολάιν δέκα ακριβώς μέρες πριν το φονικό σχεδίαζε πάρτι για γενέθλια του παιδιού. Ενα μήνα μετά, στις 3 Ιουνίου, η Λυδία θα έκλεινε ένα χρόνο ζωής!

Αυτό προκύπτει από τις κινήσεις του στο «Pinterest» όπου αναζητούσε ιδέες για το πώς θα ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη γιορτή αυτή, που φυσικά δεν έγινε ποτέ.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

 

Συγκεκριμένα την 1η Μαΐου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποθήκευσε στο λογαριασμό του στο instagram τη διεύθυνση ενός καταστήματος στο ebay που πουλάει είδη πάρτυ, προσκλήσεις, μπαλόνια κλπ. Η φωτογραφία του pin, με πάρτυ των πρώτων γενεθλίων, ειναι χαρακτηριστική. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η μοναδική κίνηση του Μπάμπη στο pinterest. Δεν αποκλείεται να άνοιξε το λογαριασμό για αυτό το σκοπό.

Ο Μπάμπης ακολουθούσε μόνο ένα άτομο στο Pinterest και αυτό ήταν η Καρολάιν, η οποία ήταν ενεργή για περισσότερο καιρό. Συγκεκριμένα το είχε χρησιμοποιήσει για να πάρει ιδέες για το γάμο τους. Η Καρολάινακολουθούσε 8 λογαριασμούς απο τους οποίους μόνο του Μπάμπη είναι προσωπικός. Οι υπόλοιποι είναι εταιρικοί (πχ η εταιρεία που οργάνωσε το γάμο τους στην Πορτογαλία)

Προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός οτι 10 μόλις μέρες πριν απο τη δολοφονία που σόκαρε την Ελλάδα, και όχι μόνο, ο 32χρονος πιλότος έψαχνε πως να οργανώσει το καλύτερο πάρτυ για το παιδί τους.

Το στοιχείο αυτό δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη στα στοιχεία της δικογραφίας.

Θανάσης Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: «Αυτό ήξερε η Καρολάιν για τον 32χρονο και απειλούσε να τα βγάλει στη δημοσιότητα»

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Τι ήξερε η Καρολάιν για τον 32χρονο και απειλούσε να τα βγάλει στη δημοσιότητα;» αναρωτήθηκε ο επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της Αστυνομίας. Αναλυτικότερα, η τοποθέτησή του.

Τις εκτιμήσεις του για την εξέλιξη των ερευνών στην υπόθεση των Γλυκών Νερών έδωσε, ο επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Τα “σκοτεινά σημεία” της δολοφονίας της Καρολάιν

Ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε ότι η έρευνα δεν πρέπει να κλείσει ακόμη και να παραμείνει ανοικτή.

«Κάτι άλλο υπάρχει και δεν μπορεί ένα καυγαδάκι να οδήγησε τον πιλότο να σκοτώσει τη γυναίκα του και να τελέσει ένα τέτοιο έγκλημα. Το κάτι άλλο είναι προς όλες τις κατευθύνσεις και πρέπει να το ερευνήσουν οι αρμόδιες αρχές.

Επιμένω στο στοιχείο, ότι κάπου εκεί στον Απρίλιο κάποιος από τους δύο έψαχνε να νοικιάσει ένα σπίτι στη Σούδα. Για ποιο λόγο; Μήπως είχαν έρθει σε συμφωνία να χωρίσουν;

Εκτιμώ ότι υπάρχουν συνεργοί σε αυτό το έγκλημα, γιατί ο ίδιος ο δράστης άλλα έλεγε πριν από την αποκάλυψη τους εγκλήματος και άλλα έλεγε μετά».

Εγώ βάζω ερωτήματα τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Τα ερωτήματά του

«Είναι όντως προβλήματα που είχαν μεταξύ τους; Και ποια ήταν αυτά; Έχουν σχέση μήπως με κάποιες «δράσεις» του 32χρονου πιλότου; Η μήπως με κάποιες ενέργειες της Καρολάιν;

Ποιος έψαχνε σπίτι να βρει, γιατί τοσο μακρυά από Αττική;

Ποιος έψαχνε σπίτι εκεί η Καρολάιν η αυτός και γιατί τόσο μακριά ο ένας από τον άλλο;

Μήπως κάτι άλλο υπάρχει που οδήγησαν αυτό τον άνθρωπο να καλύψει άλλα πράγματα και φτάσει να κλείσει με αυτό τον τρόπο το στόμα της Καρολάιν;

Μήπως ήξερε κάτι η Καρολάιν για τον 32χρονο και απειλούσε να τα βγάλει στη δημοσιότητα»;

Αυτά όλα πρέπει να ερευνηθούν τόνισε και πάλι κλείνοντας ο κ . Κατερινόπουλος, ενώ είπε ότι θα πρέπει να γίνει και αναπαράσταση του εγκλήματος μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Θανάσης Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: «Αυτό ήξερε η Καρολάιν για τον 32χρονο και απειλούσε να τα

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Υπήρχε συνεργός έξω από το σπίτι. Φώναζα από την αρχή ότι αυτός είναι»

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία, με τον ίδιο να αναφέρει πως φώναζε από την αρχή ότι «αυτός είναι».

Αρχικά ανέφερε ότι κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να προβάλει για την υπεράσπιση του οποιοδήποτε ισχυρισμό θέλει, «είναι φανερό ότι υπήρχε προμελέτη».

«Στόχος του είναι να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς για να μετριάσει την ποινή που αργότερα θα του επιβληθεί από το Δικαστήριο» είπε .

Θανάσης Κατερινόπουλος: Τι δήλωσε για την Καρολάιν;

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι τα γεγονότα δεν πείθουν ότι ήταν ένα έγκλημά εν βρασμώ ψυχής. «Προσωπικά δεν πείστηκα ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Ήμουν ο πρώτος που φώναζα ότι αυτός είναι, δεν το έλεγα τυχαία. Υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, οι Αρχές έστω και καθυστερημένα έφτασαν εκεί».

Μετέπειτα συμπλήρωσε ότι υπάρχουν ακόμη κενά κατά την εκτίμηση του στην υπόθεση. «Βεβαίως είναι ο αυτουργός του εγκλήματος, δεν πιστεύω ότι στο χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, αυτό θα είχε αποδειχθεί μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως έπαιξαν ρόλο για να φτάσει στη δολοφονία» είπε.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Τι άλλο επεσήμανε

«Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι».

«Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή» είπε. Κλείνοντας αναφέρθηκε στο σπίτι στη Σούδα που ενοικιάστηκε,

«Κάποιος από το ζευγάρι με κάποιο άλλο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα τη χρησιμοποιήσουν, «ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο σπίτι ίσως και όχι».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ