ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι αναζητήσεις της Καρολάιν πριν από τον φόνο «καίνε» τον Μπάμπη!

Αυτά που έψαξε φανέρωσαν φόβο για τη δολοφονία της!

Ολοένα περισσότερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την Καρολάιν να έχει κάνει ορισμένες αναζητήσεις πριν από το φονικό, «καίγοντας» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Συγκεκριμένα, η άτυχη κοπέλα, η οποία σύμφωνα με το ημερολόγιό της, αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο της, ήθελε να πάρει την κόρη της και να φύγουν μακριά από τον Μπάμπη, που παραμένει αμετανόητος για το έγκλημά του.

Για τον λόγο αυτό, έκανε συνολικά τρεις αναζητήσεις όπου και ο τρεις είχαν να κάνουν με την αναζήτηση ενός δωματίου ξενοδοχείου. Όλα αυτά, λίγο αφού είχε τραβήξει τη μοιραία φωτογραφία του συζύγου της αγκαλιά με τη μικρή Λυδία.

«Η 20χρονη έψαχνε για δωμάτιο ξενοδοχείου για δύο άτομα για μία νύχτα. Στις 12.37 το ξημέρωμα κάνει την πρώτη αναζήτηση ξενοδοχείου κοντά στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας. Κατόπιν, γίνεται η δεύτερη αναζήτηση ξενοδοχείου στα Γλυκά Νερά και στις 12.38 η τρίτη αναζήτηση ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γιώτα Κηπουρού.

 

Δείτε το βίντεο – Οι αναζητήσεις της Καρολάιν τη μοιραία νύχτα – Γιατί έψαχνε ξενοδοχείο

 

Η μεγάλη αποκάλυψη για τη μητέρα της Καρολάιν – Πήρε οικόπεδο 50.000 ευρώ στο όνομα του Μπάμπη! Το δάνειο των 190.000 ευρώ και το… χρέος των 30.000!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις για την αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι που έκανε το ζευγάρι, πριν από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγο της έκανε σήμερα η εκπομπή T-Live.

Το οικόπεδο κόστισε συνολικά 55.000 ευρώ, ενώ το ζευγάρι χρειαζόταν ακόμη 190.000 ευρώ προκειμένου να κατασκευάσει το σπίτι του, μέσω εταιρίας. Για τον λόγο αυτό είχαν προχωρήσει στη λήψη δανείου ύψους 160.000 ευρώ και έμενε το υπόλοιπο των 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής T-live, η μητέρα της Καρολάιν έδωσε 50.000 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της και τον γαμπρό της στην αγορά του οικοπέδου, το οποίο, γράφτηκε στο όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Οι ίδιες πληροφορίες της εκπομπής, αναφέρει πως το ζευγάρι είχε διενέξεις για τα οικονομικά, ενώ ο 33χρονος δολοφόνος δεν είχε αποκαλύψει την πηγή των χρημάτων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

 

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ