ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ανατροπή! «Μίλησε» το άψυχο σώμα της Γαρυφαλλιάς – Το πόρισμα του ιατροδικαστή και η αιτία θανάτου της 26χρονης

Το προφίλ της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς στο facebook – Η αγάπη της για τα ζώα, τη φύση και ο κοινωνικός της προβληματισμός

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Μίλησε» το άψυχο σώμα της Γαρυφαλλιάς. Ανατροπή έχουμε με το πόρισμα του ιατροδικαστή και την αιτία θανάτου της 26χρονης από τον 30χρονο σύντροφό της. Παράλληλα, σπαρακτικά είναι τα πρώτα λόγια της μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της στη Φολέγανδρο.

Από πνιγμό ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Την ίδια ώρα, από πνιγμό προήλθε ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, ο θάνατος της νεαρής κοπέλας από το Βέλο Κορινθίας προήλθε από πνιγμό δια θαλάσσιου ύδατος επί βάθους κακώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές στο σώμα της εντοπίστηκαν τραύματα συμβατά με πτώση, σαν να κύλησε στα βράχια πριν καταλήξει στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 26χρονη ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα. Συνεπώς, είτε είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν έπεσε στο νερό, είτε να είχε τραύματα που την καθιστούσαν ανήμπορη να κολυμπήσει, με αποτέλεσμα τον πνιγμό της.

Το προφίλ της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς στο facebook, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο – Η αγάπη της για τα ζώα, τη φύση και ο κοινωνικός της προβληματισμός

Το προφίλ της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς στο facebook, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της έδειχνε μια κοπέλα γεμάτη ζωή, αγάπη για τα ζώα, τη φύση αλλά και τον κοινωνικός της προβληματισμός. Ακόμη μία γυναικοκτονία στην Ελλάδα μετά από αυτή της 19χρονης Καρολάϊν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Δολοφονία Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Ανάρτηση Γαρυφαλλιάς στο facebook

Η τραγική ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς 26 ημέρες πριν την στυγερή της δολοφονία στη Φολέγανδρο – «Γνωρίζει κανείς…Καλό καλοκαίρι»

Μια τραγική ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς 26 ημέρες πριν την στυγερή της δολοφονία στη Φολέγανδρο, από τον 30χρονο σύντροφό της, έρχεται στο φως και πραγματικά ανατριχιάζει. Παράλληλα, ανατριχιαστική είναι η ομολογία του 30χρονου συντρόφου της δολοφόνου!

Η ίδια είχε απευθυνθεί σε ένα γκρουπ για κάμπινγκ κάνοντας το εξής ποστάρισμα: Παιδιά καλημέρα! Γνωρίζει κανείς παραλίες που μπορείς να στήσεις σε Φολέγανδρο και Κίμωλο; Δεν βρίσκω σχετικά posts. Ευχαριστώ πολύ, καλό καλοκαίρι!

 Η τραγική ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς 26 ημέρες πριν την στυγερή της δολοφονία στη Φολέγανδρο

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ