ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Πυροβολισμό στο κεφάλι δέχτηκε η 64χρονη!

Από πυροβολισμό στο κεφάλι κατέληξε η 64χρονη γυναίκα που βρέθηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο που διακομίσθηκε.

Η Αστυνομία εξ αρχής είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα ληστείας και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ήταν σίγουροι ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

Οπως μετέδωσε το Open TV, η γυναίκα δέχθηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς, έναν στην πλάτη κι έναν στο κεφάλι, καθώς βρήκαν και κάλυκες στο σημείο.

 

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα

 

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες με τραύματα στο κεφάλι, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και είχε μία κόρη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στο στενό περιβάλλον της γυναίκας.

Αναζητούνται το παρελθόν της και τα κίνητρα του δράστη

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 64χρονη ήταν διαζευγμένη και έχει μια κόρη. Οι Αρχές κάνουν λόγο για δολοφονία χωρίς ακόμα να έχουν εικόνα για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης.

Η οδός Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα όπου έγινε το έγκλημα αποκλείστηκε από την Αστυνομία και από σήμερα θα αρχίσει να παίρνει καταθέσεις από το οικογενειακό της περιβάλλον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ