ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Κ.Ε.Σ.Υ. Ρόδου

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρέδωσε χθες φορτίο με μάσκες προστασίας, γάντια μιας χρήσης και αντισηπτικό υγρό στο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Ρόδου, ενόψει και της επαναλειτουργίας του Κέντρου, για την ασφαλέστερη λειτουργία του κατά τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει στις σχολικές μονάδες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

Το υλικό παρέλαβε από τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χρήστο Ευστρατίου και την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου Χαρούλα Γιασιράνη, ο προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Δούκας Δεμοιράκος, ο οποίος ευχαρίστησε την Περιφέρεια για τόσο για τα είδη ατομικής προστασίας όσο και για την απολύμανση των γραφείων που πραγματοποίησε προ ημερών, επιβεβαιώνοντας την ευαισθησία της σε θέματα δημόσιας υγείας και εκπαίδευσης.

Παρά τις δυσκολίες που συναντώνται για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας, εξαιτίας της εκτόξευσης της παγκόσμιας ζήτησης, η Περιφέρεια συνεχίζει να απαντά σε όλα τα αιτήματα, με στόχο την υγειονομική κάλυψη και την ασφαλή επανεκκίνηση της εκπαιδευτικής, επαγγελματικής και οικονομικής δραστηριότητας.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ