ΔΙΑΦΟΡΑ

Εικόνες ντροπής στο Big Brother: Αυτοί οι δύο παίκτες συvουσιάστηκαν στο μπάνιο (Vid)

Ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε στο «Super Κατερίνα» ποιοι είναι οι 2 παίκτες που προχώρησαν σε σπράξη.

Big Brother | Αλλάζει ώρα προβολής

Αν υπάρχει ένα ριάλιτι γύρω από το οποίο κινείται μια σπέκουλα για περιπτύξεις μεταξύ των παικτών, αυτό είναι σίγουρα το Big Brother.

Περισσότερο κι από το Survivor, που απασχόλησε αρκετά για πιθανές σεξουαλικές πράξεις μεταξύ παικτών, το Big Brother είναι εξ ορισμού και λόγω συνθηκών το ριάλιτι που ευνοεί κάτι τέτοιο μεταξύ παικτών, ακόμα και εντελώς άγνωστων μεταξύ τους.

Στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι, που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, έχουμε μέσα σε ένα μήνα ήδη ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για συvουσία μεταξύ παικτών.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, δημοσιογράφος στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, είχε μια αποκλειστική είδηση να μεταφέρει. Όπως είπε στο «Super Κατερίνα», η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας είναι δύο άτομα που έχουν έρθει πολύ κοντά, η Ανχελίτα μάλιστα έχει απασχολήσει αρκετά το κοινό και τον σκηνοθέτη με το κορμί της.

Οι δυο τους, σύμφωνα με τον Λεμπιδάκη, έκαναν σ$ξ στο μπάνιο.

 

Αυτή η είδηση ήρθε ως συνέχεια αυτού που αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος ότι ο Στέφανος, ο αγρότης, ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς επειδή του λείπει το σ#ξ και τα σουβλάκια.

Δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα η είδηση αν τα συνδυάζει αυτά τα δύο.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ