ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΕΘΝΗ

Εικόνες που σοκάpουν: 25χρονη δέχεται άγpια επίθεση από τον σκύλο της – Κατάφερε να ξεφύγει με βαριά τραύματα

 

Άγρια επίθεση από τον σκύλο της δέχθηκε μία 25χρονη κοπέλα στην Κολομβία.

Η νεαρή ιδιοκτήτρια του σκύλου έδενε τα παπούτσια της όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από το πίτμπουλ της την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με κολομβιανά μέσα ενημέρωσης.

Η ίδια κατάφερε να βγει από το διαμέρισμά της ψάχνοντας κάποιον να την βοηθήσει. Έφτασε τελικά στο ασανσέρ, όπου το σκυλί της επιτέθηκε ξανά και το κατέγραψε η κάμερα παρακολούθησης.

«Η αντίδρασή της ήταν να συρθεί μέχρι την πόρτα και να βγει στο διάδρομο, με την ελπίδα πως κάποιος θα ερχόταν να τη βοηθήσει» είπε μια πηγή της αστυνομίας της πόλη Κούκουτα, σύμφωνα με την εφημερίδα La Opinion.

Το σκυλί ηλικίας τεσσάρων ετών δεν σταμάτησε την επίθεση ακόμη και έξω από το διαμέρισμα. Αντιθέτως, στάθηκε από πάνω της στο ασανσέρ καθώς εκείνη ήταν ανάσκελα και συνέχισε να δαγκώνει το αριστερό της χέρι.

Η γυναίκα προσπάθησε να σπρώξει το πιτ μπουλ βάζοντας το δεξί χέρι της στο πρόσωπό του και στη συνέχεια προσπαθούσε να πατήσει το κουμπί του ανελκυστήρα.

Πώς κατάφερε να σωθεί

Στο ασανσέρ, καθώς κατάφερε για λίγο να κάνει τον σκύλο να σταματήσει, ο σκύλος περπάτησε γύρω της και της επιτέθηκε για άλλη μια φορά πριν η γυναίκα ξεκινήσει να σέρνεται έξω από το ασανσέρ, το οποίο δεν κινούνταν.

Η 25χρονη αναγκάστηκε τελικά να συρθεί από τον διάδρομο του πέμπτου ορόφου μέχρι τον προθάλαμο της πολυκατοικίας, όπου οι γείτονες έσπευσαν να την βοηθήσουν και τράβηξαν τον σκύλο μακριά.

Η αστυνομία της Κούκουτα είπε ότι η 25χρονη υπέστη κατάγματα στα δάχτυλα στο δεξί της χέρι, πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό και τραύματα στα άνω άκρα.

Οι αρχές δήλωσαν ότι έχουν στη διάθεσή τους 10 ημέρες για να κάνουν μια μελέτη συμπεριφοράς στον σκύλο και να προσδιορίσουν το μέλλον του, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας ευθανασίας.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ