ΔΙΑΦΟΡΑ

Εικόνες-σοκ στο «Φως στο Τούνελ» | Η μικρή Τζωρτζίνα Δασκαλάκη είχε ζωγραφίσει τον θάνατό της (Pic)

 

Η προφητική ζωγραφιά της 9χρονης Τζωρτζίνας που φέρνει στο φως η Αγγελική Νικολούλη.

Η υπόθεση με τα τρία νεκρά κορίτσια στην Πάτρα, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας και πολλές εκπομπές στην τηλεόραση αφιερώνουν διαρκώς ρεπορτάζ και αναλύσεις γύρω από τα ευρήματα που προκύπτουν είτε από το παρόν είτε από το παρελθόν.

Το MEGA έχει την τύχη να έχει στο δυναμικό του και τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο με τις δεκαετίες εμπειρίας, αλλά και την Αγγελική Νικολούλη που είναι… λαγωνικό με τρομερό δαιμόνιο και το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν.

Γι΄αυτό και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής 11/3 είναι μια εκπομπή που μπορεί να κολλήσει κομμάτια του παζλ που ίσως τώρα φαίνονται ασύνδετα και έχει να προσφέρει νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Στο trailer της εκπομπής βλέπουμε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου -την ακούμε για την ακρίβεια- κάνει δηλώσεις στην Αγγελική Νικολούλη και της παραδίδει υλικό από το κινητό της, όπου, μεταξύ άλλων, υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο με τη Τζωρτζίνα και μια ζωγραφιά που είχε κάνει με τρία αγγελούδια.

Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν αυτή η ζωγραφιά έχει μόνο συμβολική σημασία ή αν υπάρχει και κάτι άλλο που να τη συνδέει ουσιαστικά με όλα τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά σε αυτούς τους σχεδόν 2 μήνες που η αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει την «υπόθεση του αιώνα», όπως την χαρακτήρισε ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Δείτε τη συγκλονιστική εικόνα στο trailer που ακολουθεί:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ