ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με Ρένα Δούρου και Σωκράτη Φάμελλο

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Δωδεκανήσου διοργανώνει ημερίδα με θέμα «6 Εθνικές Προτεραιότητες», τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Plaza Ρόδου.

Εισηγητές:

  • Ρένα Δούρου (μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Υπεύθυνη για Περιβάλλον, Κλιματική κρίση, Ενεργειακή πολιτική)
  • Σωκράτης Φάμελλος (βουλευτής B’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ).

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντάς τους έξι άξονες του προγράμματός μας, όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Καλούμε τους πολίτες μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ