ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Έκκληση για βοήθεια για τον Ροδίτη Μιχαήλ-Παντελή

Ο συμπολίτης μας Μιχαήλ-Παντελής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο “ΠΑΓΝΗ” της Κρήτης, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα έξω από την “Φανερωμένη”.

Η οικογένειά του, κάνει έκκληση προς όλο τον κόσμο για οικονομική ενίσχυση, καθώς τα έξοδα για την αποκατάστασή του είναι τεράστια.

Αναλυτικά :

«Αγαπητοί φίλοι και συγγενείς.

Όπως ίσως να έχετε ήδη πληροφορηθεί ο Παντελής μας είχε ένα άσχημο ατύχημα με το μηχανάκι του, και από την Τρίτη 9 Ιουνίου βρίσκεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο “ΠΑΓΝΗ” στην ΚΡΗΤΗ. Η κατάστασή του εως σήμερα παραμένει κρίσιμη. Όλοι προσευχόμαστε σύντομα ο Παντελής μας να δείξει σημάδια βελτίωσης . Δυστυχώς ο δρόμος της αποκατάστασης του θα είναι μεγάλος και δύσκολος.

Η κάθε οικονομική βοήθεια θα ήταν πολύ σημαντική ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τα όποια έξοδα προκύψουν. Γι αυτό τον λόγο έχουμε τον ακόλουθο ΙΒΑΝ αριθμό λογαριασμού στην ΕΘΝΙΚΗ : GR2101106360000063692328931

Κάτοχος : ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ,BIC: ETHNGRAA
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και για τις όμορφες ευχές για ταχεία ανάρρωση.Ο Θεός να σας έχει όλους καλά.

Υ.Γ: Σας παρακαλώ εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στείλτε μου μήνυμα στο facebook και όχι σε σχόλιο. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ