ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκπληξη Ατζούν για το Survivor All Star – «Κόλπο γκρόσο» με πασίγνωστο τραγουδιστή

Ποιον θέλει να στείλει στον Άγιο Δομίνικο;

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα των Μπόγδανου, Βασσάλου και Ντάνου, ωστόσο ο Ατζούν κυνηγάει και κάτι ακόμα πιο… δυνατό.


Δεν πρόλαβε να τελειώσει το Survivor και ήδη οι αιτήσεις για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης πέφτουν “βροχή”.

Σύμφωνα με την Espresso ο Ατζούν Ιλιτζαλί σκέφτεται να κάνει την All Star εκδοχή στις αρχές του 2022 στον Άγιο Δομίνικο. Άρα αναμένεται το Survivorνα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες στο δεύτερο μισό της σεζόν, έτσι άλλωστε συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό. Όπως ακούγεται αναμένεται ένα καλύτερο κάστινγκ στα πρόσωπα, αλλαγές και πολλές εκπλήξεις στο παιχνίδι. Σε περίπτωση που γίνει το “Survivor 5- All Star edition”, με τους πιο δημοφιλείς παίκτες να επιστρέφουν… στον τόπο του εγκλήματος, η παραγωγή πιστεύει ότι η τηλεθέαση θα φτάσει στα ύψη.

Ήδη μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα των Μπόγδανου, Βασσάλου και Ντάνου, ωστόσο ο Ατζούν κυνηγάει και κάτι ακόμα πιο… δυνατό.

Υπάρχει ακόμη ένας που έχει μπει στο μικροσκόπιο του Τούρκου παραγωγού για το All Star. Και η αλήθεια είναι ότι τον ήθελε και πριν από δύο-τρία χρόνια. Ο Κώστας Μαρτάκης λέτε να πάει τελικά στον Άγιο Δομίνικο; Μη βιαστείτε να απαντήσετε «όχι», όπως έγινε και πριν από χρόνια. Μην ξεχνάτε ότι έχουν αλλάξει οι καιροί, αναφέρει το Iciao.gr

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ