ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκτέλεση Καραϊβάζ: Το χειρότερο σενάριο που εξετάζουν πλέον οι αρχές

Μετά την εντολή του πρωθυπουργού στον υπουργό προστασίας του πολίτη η εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είναι πλέον θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία. 

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το instanews.gr οι έμπειροι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δράστες αμέσως μετά την δολοφονία μπήκαν με το σκουτεράκι σε ένα βαν που τους περίμενε λίγα στενά πιο κάτω από το σημείο της εκτέλεσης και εξαφανίστηκαν. 

Η μεγαλύτερη ανησυχία των αρχών αυτή τη στιγμή είναι μήπως επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο που έχουν στο τραπέζι τους. Να πρόκειται δηλαδή για μαφιόζικο χτύπημα, από αλλοδαπούς εκτελεστές οι οποίοι πήραν την εντολή να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου και αμέσως μετά απέστρεψαν στην πατρίδα τους. 

Φοβούνται δηλαδή μήπως αμέσως μετά την δολοφονία φυγαδεύτηκαν από τους συνεργούς τους και κατόρθωσαν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Γι’ αυτό και ξεσκονίζονται οι λίστες των επιβατών των χθεσινών πτήσεων, μήπως βρεθεί κάποιο στοιχείο αξιοποιήσιμο από τις αρχές. 

Πηγές της ΕΛΑΣ λένε στο instanews.gr ότι αν οι δράστες παραμένουν εντός Ελλάδας, τότε η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου. Αν επιβεβαιωθεί όμως το χειρότερο σενάριο, τότε τα πράγματα θα δυκολέψουν και η εξιχνίαση της δολοφονίας θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή…


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ