ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα: Βίντεο- ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου (Vid)

H κάμερα ασφαλείας προσπαθεί να ρίξει φως στο τροχαίο δυστύχημα.

Όντας ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr και αποτελώντας έναν από τους πρωτοπόρους ράπερ της προηγούμενης γενιάς καλλιτεχνών του είδους, ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 46 του χρόνια γεμίζοντας θλίψη τους χιλιάδες ακόλουθούς του στη μουσική, συγγενείς και φίλους.

Το βράδυ της Κυριακής έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, με τον ίδιο να είναι πεζός, να τον χτυπάει διερχόμενο όχημα και να τον εγκαταλείπει. Οι κάμερες ασφαλείας ήδη ερευνώνται και υπάρχουν τουλάχιστον 2 ύποπτα οχήματα που πέρασαν από το σημείο, χρονικά κοντά στην ώρα θανάτου του ράπερ.

Το πρώτο όχημα πέρασε 36 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ένα δεύτερο 22 λεπτά αργότερα, με την κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το πέρασμά τους λίγα μέτρα μακριά από το δυστύχημα να εξετάζεται. Το βίντεο της κάμερας εξασφάλισε το Mega και παρουσίασε στο δελτίο του.

Παράλληλα υπήρξε μία οδηγός μάρτυρας που ειδοποίησε τις αρχές, με της αστυνομία να μην αποκλείει να έγινε αναστροφή του οχήματος που χτύπησε και εγκατέλειψε τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο.

«Είδα ένα αυτοκίνητο με φώτα σταματημένο και το αυτοκίνητο το πρώτο να κάνει μια απότομη κίνηση, και εγώ απλά σταμάτησα την ταχύτητά μου και είδα τον άνθρωπο κάτω. Τον κύριο αυτόν κάποιος τον χτύπησε και προσπαθώ να θυμηθώ. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γιατί ο άνθρωπος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ήταν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπορούσε να μιλήσει, κουνούσε λίγο το χέρι και ανοιγόκλεινε τα μάτια του και εμείς ήμασταν από πάνω του και κρατούσαμε σφυγμό», ανέφερε η μάρτυρας στο Mega.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ