ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκτός εαυτού ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα του Alpha – «Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μην γελάς»

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τους συνεργάτες του σήμερα το πρωί 12/1 στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Καλεσμένη βρέθηκε η πρώην σύντροφός του Ελισάβετ Σπανού και τα πειράγματα για την σχέση τους ήταν πολλά, χωρίς να σκεφτούν πως η νυν αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη μπορεί να παρακολουθεί την εκπομπή.

Όταν λοιπόν η πλάκα ξεπέρασε το όριο, αφού από το πρώτο λεπτό τους πείραζαν, το μοντέλο έγινε έξαλλο. Ύψωσε τον τόνο της φωνής του και ξέσπασε φωνάζοντας σε όλους πως δεν είναι πλάκα αφού δεν σέβονται το μέλλον το παρελθόν του και το μέλλον του.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μην γελάς! Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνω», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει πλάκα! Όχι, δεν θέλω να υπάρχει πλάκα! Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα ούτε από εσένα ούτε από εσένα που σας το έχω πει από το πρωί».

Από πλευράς της η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να ηρεμήσει τον συνεργάτη της αλλά εκείνος φάνηκε ανένδοτος.

Να σημειωθεί πως λίγο αργότερα και αφού είχαν επιστρέψει από διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε για το περιστατικό: «Επιστρέψαμε… καμία ένταση δεν δημιουργήθηκε όλα καλά τα λύνουμε μία χαρά εμείς εδώ δεν έχουμε τέτοια θέματα και δεν κρύβουμε και τίποτα. Για να έρθει καλεσμένη η Ελισάβετ Σπανού ήταν ενήμερος ο Δημήτρης, δεν φέραμε κάποιον έκπληξη ούτε επιβάλλουμε κάτι σε κανέναν εδώ».

Για αυτό το λόγο χώρισαν Αλεξάνδρου – Σπανού

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελισάβετ Σπανού, αν και προσπάθησαν αρχικά να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους από τα media, η ίδια η Ελισάβετ σε τηλεοπτική εκπομπή το είχε επιβεβαιώσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν εκτίθεσαι λίγο παραπάνω, έχεις δύο επιλογές: Ή κλείνεσαι σπίτι σου προκειμένου να μη σε δει, να μην το μάθει κανείς ή κυκλοφορείς εκ των πραγμάτων θα σε δουν. Το να με ρωτάνε και να το αρνούμαι συνεχώς το βρίσκω χαζό, γι αυτό μετά από εύλογο διάστημα παραδέχτηκα πως βγαίνω με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου».

Ωστόσο όπως έδειξε τότε, βιάστηκε να ανακοινώσει τόσο προσωπικά πράγματα χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρη, αφού λίγο αργότερα.. χώρισαν!

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γραφτεί το ζευγάρι χώρισε λίγο αργότερα. Στενός συνεργάτης του Δημήτρη είχε δηλώσει «όντως έβγαιναν για ενάμιση μήνα, αλλά δεν προχώρησε η σχέση τους. Παρέμεινε σε εκείνο το αρχικό στάδιο του dating, όπου δύο άνθρωποι βγαίνουν ραντεβού για να δουν αν ταιριάζουν. Μετά από ενάμιση μήνα αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο να παραμείνουν φίλοι».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ