ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκτός τόπου και χρόνου η Πισπιρίγκου: Η εξοργιστική ερώτηση που έκανε στον δικηγόρο της στη φυλακή

 

Εξακολουθεί να πιστεύει πως σε λίγο θα επιστρέψει στη ζωή και το σπίτι της.

Σε πλήρη άρνηση παραμένει η κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 9χρονου παιδιού της, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην απομόνωση των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η ίδια περιμένει την αποφυλάκισή της, ενώ προσπαθεί να… πείσει τους γύρω της ότι τα παιδιά της ζουν και όπου να ‘ναι θα πάει κι εκείνη κοντά τους. Μάλιστα, φέρεται να μιλά για εκείνα σε χρόνο ενεστώτα.

«Δείχνει να είναι χαμένη σε έναν παράλληλο κόσμο που έχει φτιάξει η ίδια, σαν μια άμυνα που έχει χτίσει για τον εαυτό της. Ένα κάστρο με την ίδια να αποκρούει κάθε κατηγορία και να φαντασιώνεται έναν κόσμο όπου κάποιοι άλλοι έκαναν κακό στα παιδιά της, χωρίς τη δική της συμμετοχή», λένε οι εργαζόμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ του MEGA, θέλει την Πισπιρίγκου να έχει κάνει στον δικηγόρο της μία πολύ συγκεκριμένη ερώτηση κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στο ισόγειο των φυλακών.

Συγκεκριμένα, το πρώτο πράγμα που ρώτησε τον δικηγόρο της είναι… «Πότε θα βγω;», γεγονός που αποδεικνύει πως η ίδια δεν έχει συνειδητοποιήσει τη θέση στην οποία βρίσκεται.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ