Γυναίκες

Έλενα Κρεμλίδου, ευχαριστούμε…

Υπάρχουν όμορφες Ελληνίδες. Πολύ όμορφες. Εντυπωσιακές, με τις «σωστές» καμπύλες και σώματα που τα βλέπεις και φλερτάρεις ξεδιάντροπα με την θρόμβωση στεφανιαίας.

Και μετά υπάρχει και η Έλενα Κρεμλίδου- ή Mariposa για τους διαδικτυακούς της φίλους που την ακολουθούν στα social media (και, πιστέψτε μας, είναι πάρα πολλοί) και πατάνε like και καρδούλες σε ό,τι ανεβάσει όταν το upload της φωτό ή του βίντεο βρίσκεται ακόμα στο 93%.

Η Έλενα αποτελεί σπάνιο συνδυασμό χαρούμενης, θετικής κοπέλας με εμφάνιση που… σκοτώνει ακόμα και τον Χαϊλάντερ, ενώ υπάρχει επάνω της ένα σημείο (spoiler alert: πρέπει να γυρίσει πλάτη για να μπορέσεις να κάνεις ενδελεχή μελέτη) που όμοιό του δε συναντάς σε ολόκληρη τη χώρα- για να μην το επεκτείνουμε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και μας πείτε γραφικούς.

Οι κατά καιρούς εμφανίσεις της σε διάφορες εκπομπές και πάνελ είναι από αυτές που σου χαράσσονται ανεξίτηλα στο ανδρικό μυαλό, ενώ δυνατό της σημείο είναι και το αναντίρρητο χιούμορ της και το γεγονός πως αυτοτρολάρεται σε σταθερή βάση.

Βλέποντας παρακάτω τις φωτογραφίες της Mariposa, σου έρχεται αυτομάτως η καμένη ερώτηση στα χείλη: Μαρή, πόσα θέλεις να μας τρελάνεις;

Gallery

loading…