ΔΙΑΦΟΡΑ

Ελένη Γερασιμίδου για Ιωάννα Τούνη: «Βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, εδώ ο κόσμος καίγεται…»

Η Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε, για πρώτη φορά, για την απομάκρυνσή της από τη σειρά «Σέρρες» που γυρίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Ελένη Γερασιμίδου δεν έχει απολυθεί, ούτε έχει αποχωρήσει επεισοδιακά ποτέ

Όπως υπογράμμισε η καταξιωμένη ηθοποιός “δεν έχω διάθεση να διαφημίσω κανέναν. Έχει συμβεί πάρα πολύ καιρό αυτή η προσβολή και τώρα βγήκε, με το που αρχίσαν τα γυρίσματα, ότι αποχώρησα επεισοδιακά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποχωρήσει επεισοδιακά, ούτε με έχουν απολύσει. Δεν είχα πει τίποτα πουθενά και τώρα λέω αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία κυρίως στους συναδέλφους μου”.

Η πικρία της Ελένης Γερασιμίδου για όσα ακούστηκαν για εκείνη

Και συνεχίζει η Ελένη Γερασιμίδου για την απομάκρυνσή της από τη σειρά“δεν ξέρω γιατί θέλανε να τιμωρηθώ. Πηγαίναμε, προχωρούσαμε, αλλάξαμε και παραγωγή και υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις ότι όλα θα γίνουν. Πρέπει να σας πω ότι δεν με έδιωξε ο παραγωγός, όποιος με έδιωξε ας το σκεφτεί. Δεν μου αρέσει το ψέμα και δεν μου αρέσει να με χρησιμοποιούν. Δεν έχουν αυτό που φαντάζεστε για να έρθουν να μου μιλήσουν. Δεν μπορεί να είσαι βοηθός και να πηγαίνεις να λες ότι η Γερασιμίδου δεν συνεργάζεται. Για πρώτη φορά στη ζωή μου το άκουσα και αυτό».

Στο μεταξύ, η ηθοποιός έκραξε και την Ιωάννα Τούνη, για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, επισημαίνοντας “κάθε πρωί διαβάζω και από ένα όνομα. Τι είναι αυτό, τι έκανε, πήγε διακοπές… Ο κόσμος καίγεται, να μη συνεχίζω την παροιμία. Βλέπω μια κυρία, έχουν εκφραστεί κι άλλοι για εκείνη πιο σκληρά. Μας έχει βγάλει όλους τεμπέληδες, ότι θέλουμε τα επιδόματα, ξέρει πόσα χρήματα είναι; Δεν χρειάζεται να πω το όνομά της, διαφημίζεται μόνη της”.

Η Ελένη Γερασιμίδου προσθέτει για την Ιωάννα Τούνη “πάει βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά. Κατά τα άλλα λέει ότι βγάζει λεφτά από επιχείρηση που έχει. Το πιστεύω. Χαλάλι τα λεφτά που βγάζει. Αλλά έχει ζήσει με 534 ευρώ. Ναι μιλάω για την Ιωάννα Τούνη. Μέχρι να αρχίσω να βγάζω λεφτά από αυτή τη δουλειά, έχω καθαρίσει και σκάλες και σπίτια. Δεν θα μας πει η Τούνη για δουλειά”.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ