ΔΙΑΦΟΡΑ

Ελένη Μενεγάκη: Χωρίς ρετούς στα 52 και +10 κιλά – Σούσουρο με την φωτογραφία που διέρρευσε με μαγιό

 

Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει ένα κορμί που θα ζήλευαν πολύ μικρότερες από εκείνη γυναίκες, παρά το γεγονός ότι τελευταία έχει πάρει κάποια επιπλέον κιλά.

Ειδικότερα, πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη της φωτογραφία για φέτος με μαγιό και τα σχόλια από τους ακόλουθούς της ήταν αποθεωτικά, υπογραμμίζοντας το γεγονός πως πήρε κάποια παραπάνω κιλά και φαίνονται πιο υγιή το πρόσωπο και το κορμί της.

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε 10 κιλά και της πηγαίνουν πολύ

Ωστόσο, όταν μια γυναίκα έχει συνηθίσει να βλέπει στην ζυγαριά της τον αριθμό 52, για πολλά χρόνια, το 62 της πέφτει κάπως βαρύ κι ας βλέπει πως ο εαυτός της είναι καλύτερος έτσι.

Η Ελένη αυτό τον καιρό δεν μπορεί να αντισταθεί στους πειρασμούς που έχει κάθε μέρα μπροστά της. Η ενότητα της μαγειρικής στην εκπομπή της τα φταίει όλα, αλλά και ο σεφ της, που κάνει θεσπέσια φαγητά, με αποτέλεσμα σε κάθε διάλειμμα, η Ελένη να βρίσκεται στην κουζίνα και να τσιμπάει ότι βρει.

Ελένη Μενεγάκη παραπανίσια κιλά

Η αποτελεσματική δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη που ακολουθούσε για χρόνια

Η Ελένη, κάθε φορά που βλέπει πως ξεφύγει, ξεκινά αμέσως να κάνει τη δική της αποτοξίνωση, ώστε να εμποδίσει την κατακράτηση και αργά και σταθερά, σε διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, τα χάνει, ακολουθώντας τρία κύρια γεύματα, χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά.

Πάντως, όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια, είναι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύει όμως πια περισσότερο υγιεινά, τόσο για την ίδια, όσο και για την οικογένειά της, ενώ κόβει μαχαίρι το αλκοόλ από το τραπέζι.

Μάλιστα, το junk food και οι υπόλοιπες “αμαρτωλές” τροφές δεν υπάρχουν στο σπίτι της, τα έχει απαγορεύσει η ίδια δια ροπάλου εδώ και πολλά χρόνια.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ