ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Νέα διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία της – Ξέσπασμα της μάνας

 

Για ακόμα μία φορά διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, εν μέσω των αντιδράσεων των γονιών της.

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!» φώναξε η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου μόλις άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για εκ νέου διακοπή της δίκης.

ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Η δίκη διεκόπη για τις 15 Μαρτίου 2022 καθώς τόσο μία ένορκος όσο και ο δικηγόρος του Αλβανού κατηγορουμένου νοσούν με κορονοϊο.

Και σήμερα στο δικαστήριο βρέθηκαν συγγενείς και άλλων δολοφονημένων γυναικών όπως η Αλέκα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η τελευταία μάλιστα διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δικαστήριο ακούγοντας την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης, με την εισαγγελέα να απαντά «τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με covid;».

«Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει ψοωιδ λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!» είπε κατά την έξοδο της από το δικαστήριο η μητέρα της Ελένης, Κυριακή Αρμουτίδου.

Στη δικαστική αίθουσα η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη όταν είδε τον Ροδίτη κατηγορούμενο, ο οποίος μετήχθη στη δικαστική αίθουσα να κάθεται στα εδώλιο που βρίσκεται στο ύψος της έδρας δεν άντεξε, φωνάζοντας «Δε μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ