ΔΙΕΘΝΗ

Εν ψυχρώ δολοφονία σε βενζινάδικο: Αρνητής σκότωσε υπάλληλο επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 20χρονου υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Γερμανία, το περασμένο Σάββατο.

Τον άτυχο νεαρό σκότωσε εν ψυχρώ ένας πελάτης, επειδή δεν φορούσε την υποχρεωτική μάσκα. Ο ύποπτος, ένας 49χρονος από το Ίνταρ-Όμπερσταϊν, ο οποίος δήλωσε αργότερα ότι δεν τηρεί τα περιοριστικά μέτρα, προφυλακίστηκε, όπως ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα, η τοπική αστυνομία της Ρηνανίας-Παλατινάτου.

 

Εν ψυχρώ δολοφονία σε βενζινάδικο: Αρνητής του κορωνοϊού εκτέλεσε υπάλληλο βενζινάδικου επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα

Ο 20χρονος εργαζόμενος πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον πελάτη, αφού του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα για να συμμορφωθεί με τους κανόνες του COVID.

Ο 49χρονος από το Ίνταρ-Όμπερσταϊν, ο οποίος δήλωσε αρνητής των μέτρων, υποστήριξε μάλιστα στις Αρχές ότι το έκανε από οργή, ενώ αισθανόταν «εγκλωβισμένος» λόγω της πανδημίας, κάνοντας παράλληλα λόγο για «αυξανόμενη επίθεση στα δικαιώματά του» χωρίς να βλέπει «καμία άλλη διέξοδο».

ψυχρώ

Ο 20χρονος υπάλληλος αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τον πελάτη, ο οποίος ήθελε να αγοράσει μια συσκευασία με μπίρες, επειδή δεν φορούσε μάσκα. Ο 49χρονος έφυγε τότε φανερά εκνευρισμένος, αφήνοντας τις μπίρες στο ταμείο και επέστρεψε μιάμιση ώρα αργότερα.

Κατά την επιστροφή του ο 49χρονος φορούσε μάσκα, ωστόσο την έβγαλε επιδεικτικά όταν έφθασε μπροστά στο ταμείο, προκαλώντας τον 20χρονο. Όταν εκείνος τού είπε να τη φορέσει ξανά, έβγαλε ένα περίστροφο από την τσέπη του και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ.

ψυχρώ

Η αστυνομία ερεύνησε στη συνέχεια το διαμέρισμά του, στο οποίο βρήκε το όπλο του εγκλήματος, καθώς και άλλα πυροβόλα όπλα και πυρομαχικά.

Πολλοί κάτοικοι της περιοχής άφησαν λουλούδια, λούτρινα αρκουδάκια και άλλα αντικείμενα στο σημείο του εγκλήματος.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ