ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ενδιαφέρουσα η πρώτη ημέρα της διημερίδας για τον Θαλάσσιο Τουρισμό στην Κω

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε μία ακόμη επιμορφωτική δράση μέσω μιας εξαιρετικής διημερίδας η οποία έχει αφετηρία την Κω και στην συνέχεια και άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Με τίτλο «Ανάπτυξη Δραστηριοτήτων Θαλάσσιου Τουρισμού – Επιμόρφωση Επαγγελματιών του κλάδου», με συνδιοργανωτή τον Δήμο Κω και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου δίνει την δυνατότητα σε αυτό το διήμερο να γνωρίσουμε καλύτερα τον συνεχώς εξελισσόμενο θαλάσσιο τουρισμό και τις δυνατότητες του στον τομέα της ζήτησης εργασίας.

Πρόκειται για μία συνεργασία, μεταξύ της Διευθύνουσας Συμβούλου του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, κας Βάνας Αγγελοπούλου – Μανωλάκη με τον κ. Αναστάσιο Κωνσταντάρο, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Boats Advisor Hubs & Events» και εκπαιδευτής σε θέματα θαλάσσιου τουρισμού ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της διημερίδας.

Η συγκεκριμένη διημερίδα, υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες».

Στην διημερίδα παραβρέθηκαν ο Έπαρχος Κω – Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, ο Δήμαρχος Κω,  Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού- Αθλητισμού- Πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, η Σύμβουλος Πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, ο διευθυντής της Μαρίνας, Αντώνης Δρόσος και από το Επιμελητήριο (Τμήμα Τουρισμού) ο Δημήτρης Σαράντης.

Η δεύτερη μέρα της εκδήλωσης θα διεξαχθεί το Σάββατο (12:00 -13:30) στον ίδιο χώρο.

Καλλιόπη ΔανελλάκηΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ