ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ενημερωτική ομιλία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στα νήπια του Παιδικού Σταθμού Μαρίτσας Καβαρινού και του Προσχολικού Κέντρου Αγίων Αποστόλων

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής», το πρόγραμμα της “Δομής Παροχής Συσσιτίου” του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, με την πολύτιμη βοήθεια της Διαιτολόγου- Διατροφολόγου κ. Μαρίας Τσισιμοίρη, πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία στα νήπια του Παιδικού Σταθμού Μαρίτσας Καβαρινού και του Προσχολικού Κέντρου Αγίων Αποστόλων, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.
Η κ. Τσισιμοίρη μίλησε στα παιδιά για την υγιεινή διατροφή, ώστε να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής μετέπειτα ως ενήλικες. Μέσα από ένα παραμύθι προσπάθησε να τους μεταδώσει τις θρεπτικές αξίες κάθε ομάδας τροφίμων και να τους μυήσει σε καλύτερες διατροφικές συνήθειες.
Τόσο τα παιδιά, όσο και οι εκπαιδευτικοί των δυο σταθμών έδωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα λεγόμενα της διαιτολόγου και στο τέλος της παρουσίασης λύθηκε κάθε πιθανή απορία τους.
Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Γεώργιος Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην Διαιτολόγο- Διατροφολόγο κ. Μαρία Τσισιμοίρη για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα και την άψογη συνεργασία.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ