ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έως -50% έκπτωση στους Γερμανούς σε πακέτα διακοπών για Ρόδο!

Φωτογραφία αρχείου
 

Μεγάλες προσφορές σε πακέτα διακοπών προσφέρονται στους Γερμανούς ταξιδιώτες στο διαδίκτυο για κρατήσεις τελευταίας στιγμής, σε δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου, με τη Ρόδο (5η θέση) και την Κρήτη (7η θέση) να βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των προορισμών με τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους πακέτων.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της ταξιδιωτικής πλατφόρμας της Γερμανίας Check24, οι Γερμανοί που κάνουν τώρα τις κρατήσεις τους για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2020 και συγκρίνουν διαφορετικές προσφορές για το ίδιο πακέτο, μπορούν να εξοικονομήσουν έως 70% στο κόστος ταξιδίου.

Η καλύτερη προσφορά προσφέρεται στη Φουερτεβεντούρα, όπου για μια εβδομάδα σε τετράστερο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων, μεταφορών και γευμάτων all in, μια τριμελής οικογένεια θα καταβάλλει 1.551 ευρώ κατ ελάχιστο εξοικονομώντας 3.652 ευρώ ή 70%.

Ο ακριβότερος πάροχος προσφέρει το ίδιο πακέτο έναντι 5.223 ευρώ. Στη Ρόδο, σε πακέτο με διαμονή στο LABRANDA Blue Bay Resort, 3,5 αστέρων, η ίδια οικογένεια μπορεί να βρει τιμές που ξεκινούν από 1.770 ευρώ, εξοικονομώντας 2.132 ευρώ ή 55% και στην Κρήτη, πακέτο διαμονής στο Serita Beach, 4 αστέρων, το κόστος ξεκινά από 1.566 ευρώ και φτάνει τα 3.204 ευρώ, με το πρώτο πακέτο να προσφέρει εξοικονόμηση 1.638 ευρώ ή 51%.

Παρότι οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει από τη Γερμανία, οι πιο αυθόρμητοι ταξιδιώτες μπορούν ακόμα να βρίσκουν πολλές καλές προσφορές διακοπών, δήλωσε ο διευθυντής ταξιδίων στην Check24, Martin Zier. Υπάρχουν πολλές προσφορές τελευταίας στιγμής για κάθε προϋπολογισμό και εξοικονομούν εκατοντάδες ευρώ εάν γίνει σύγκριση των πακέτων διαδικτυακά, τόνισε.

Από τη σύγκριση αυτή, οι ταξιδιώτες εκτιμάται ότι εξοικονομούν κατά μέσο όρο 747 ευρώ στα έξοδα ταξιδίου, και πρόκειται για το ίδιο ξενοδοχείο, την ίδια κατηγορία δωματίου, το ίδιο catering, την ίδια ημερομηνία ταξιδίου και την ίδια περιοχή αναχώρησης. Τις χαμηλότερες τιμές προσφέρουν φέτος η Μάλτα και η Βουλγαρία.

Από Tornosnews. gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ