ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιχείρηση «Ελευθερία»: Ξεπέρασαν το 1,5 εκατ. οι εμβολιασμοί – «Ανοίγουν» αύριο τα ραντεβού για τις ηλικίες 70-74

Από την 1η Απριλίου αναμένεται να λειτουργήσουν και τα δύο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα εμβολιασμού σε Περιστέρι και Ελληνικό – 1.073 εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν συνολικά στη χώρα

Ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο οι εμβολιασμοί που έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού για την COVID-19 μέχρι και σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 1.537.104 εμβολιασμοί. Αξίζει να σημειωθεί ότι 501.440 συμπολίτες μας έχουν ήδη λάβει και τη δεύτερη δόση των εμβολίων.

Όπως είναι γνωστό, από αύριο ξεκινούν τα ραντεβού για τις ηλικίες 70-74 ετών ενώ από την 1η Απριλίου αναμένεται να λειτουργήσουν και τα δύο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα εμβολιασμού σε Περιστέρι και Ελληνικό που θα προσθέσουν στην πλήρη ανάπτυξη τους ακόμη 96 γραμμές εμβολιασμού στην Αττική.

Η εντατικοποίηση των εμβολιασμών θα πιστοποιηθεί από το γεγονός ότι τον Απρίλιο θα λειτουργήσουν συνολικά στη χώρα 1.073 εμβολιαστικά κέντρα!

Η επιτάχυνση των εμβολιασμών, που εκτός απροόπτου θα είναι μεγάλη το δεύτερο τρίμηνο του έτους, θα είναι καθοριστική για το «τείχος ανοσίας» που θα ανακόψει την πορεία της πανδημίας αναφέρουν οι ειδικοί.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ