ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Επίσπευση των διαδικασιών για στελέχωση της Π.Ν.Α. με ιατρούς Δημόσιας Υγείας”

” Οι ανάγκες της κοινωνίας και της αντιμετώπισης της πανδημίας επιβάλουν την  επίσπευση των διαδικασιών για στελέχωση της Π.Ν.Α. με ιατρούς Δημόσιας Υγείας (νομιατρους)-Τα γεγονότα δικαιώνουν την πρόταση μας”.

Σε αλλεπάλληλες δηλώσεις μας στα Μ.Μ.Ε. και κάλεσμα στον κ.Περιφερειαρχη και  στην ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ( Π.Ν.Α. ) αναδειξαμε το έλλειμμα και τα προβλήματα που δημιουργούσε η πολύχρονη απουσία ιατρών Δημόσιας Υγείας(νομιατροι)   από τις υπηρεσίες της.Προβλήματα που έγιναν πιο αισθητά κατά την αντιμετώπιση την πανδημίας του covid/19 αλλά και την πρόσφατη θλιβερή “διένεξη”  της ηγεσίας της Π.Ν.Α.  με εκπροσώπους του ιατρικού κόσμου της περιοχης μας που υπηρετούν με αυταπάρνηση την Δημοσια Υγεία….

Χαιρετιζουμε   που -έστω και τώρα- πραγματοποιούνται ενέργειες για ενίσχυση της Π.Ν.Α. με δυο (2)  ιατρους Δημόσιας Υγείας και στηριζουμε την προσπάθεια που  με καθυστέρηση ξεκίνησε  από την ηγεσία της. Δικαιωνομαστε  για την πρόταση μας  και  θέλουμε να  γίνει γρήγορα  πράξη. Να “δυναμώσει ”   επιστημονικά -ιατρικά   η Π.Ν.Α. και  να  επισπεύσουν  οι διαδικασιες  πρόσληψης τους προς όφελος της κοινωνίας μας   και    ενίσχυση του οργανωμένου αγώνα καταπολέμησης της πανδημίας.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
για την “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ”
Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν.Π.Ε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ