ΕΛΛΑΔΑ

Επιτέθηκαν σε Μητροπολίτη επειδή τον μπέρδεψαν με τον Αντώνιο της «Κιβωτού»

ΟΜητροπολίτης Ναυκράτιδος Παντελεήμων δέχτηκε επίθεση από αγνώστους γιατί τον μπέρδεψαν με τον πατέρα Αντώνιο από την Κιβωτό του Κόσμου! Το περιστατικό σημειώθηκε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας όταν μία παρέα άρχισε να τον προσβάλλει σχολιάζοντας πως «κακοποιούσε παιδιά» και έφτασε στο σημείο να τον προπηλακίσει.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτης Ναυκράτιδος Παντελεήμων βρίσκονταν για φαγητό μαζί με έναν ιερέα σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Στο διπλανό τραπέζι βρίσκονταν μια παρέα που άρχισε να τον προσβάλλει, ενώ πριν σχολίαζε πως «κακοποιούσε τα παιδιά».

Η εν λόγω παρέα, που όπως φαίνεται από όσα του έλεγαν στον Δεσπότη τον είχαν μπερδέψει με τον πατέρα Αντώνιο από την Κιβωτό του Κόσμου, έφτασε μάλιστα στο σημείο να τον προπηλακίσει. Ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος, βγήκε έξω από το εστιατόριο, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και τον ακολούθησαν… ακόμα και με μηχανάκια. Στη συνέχεια ενημέρωσε το ΑΤ Κυψέλης, χωρίς όμως να καταθέσει μήνυση.

reader.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ