ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρόταση του Σάκη Κεχαγιόγλου που φέρνει την ανατροπή στην υπόθεση της Ιωάννας – Τι ζήτησε

Μετατροπή του κατηγορητηρίου από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, σε σωματική βλάβη ζήτησε πριν από λίηο ο δικηγόρος της 37χρονης κατηγορούμενης από το δικαστήριο Σάκης Κεχαγιόγλου. Παράλληλα, διαβάστε την ψυχρή και κυνική δήλωση της 37χρονης για την απουσία της.

«Εκφράζουμε την προσωπική μας συμπάθεια στο θύμα αυτής της επιθέσεως. Η προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης δεν έχει σχέση με τα νομικά. Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω στην κα Παλιοσπύρου τη συμπάθειά μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια. Το τι θα πει η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα το πει στον οικείο δικονομικά χρόνο» ανέφερε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Επίθεση με βιτριόλι: To 10λεπτο ψιθύρισμα του δικηγόρου της κατηγορουμένης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τι της αποκάλυψε για την 37χρονη

Έναν σύντομο διάλογο είχε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο δικηγόρος της 37χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα στα δικαστήρια.

Η Ιωάννα έφτασε στις 9 το πρωί στα δικαστήρια προκειμένου να παραστεί στην έναρξη της δίκης και όπως έχει πει να αντικρίσει τον άνθρωπο που της κατέστρεψε την ζωή.

Ο δικηγόρος της δράστιδος πλησίασε την Ιωάννα της μίλησε για 10 λεπτά και της εξέφρασε την προσωπική του θλίψη και την συμπάθειά του για την τραγική περιπέτεια που περνάει.

Επίθεση βιτριόλι: Η σιωπή της 37χρονης και το σενάριο των συνεργών – Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της Ιωάννας

Ξεκινάει σήμερα η πολύκροτη δίκη της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την 35χρονη να αναμένει, μετά από 16 μήνες, απαντήσεις και απονομή Δικαιοσύνης. Ενώ, μια ανατροπή φαίνεται να έχουμε με την 36χρονη βιτριολίστρια καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την παρουσία της στη δίκη.

Ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής επισήμανε ότι υπήρχαν εισηγήσεις όχι μόνο των οικιών της αλλά και γιατρών να μην παραστεί στην δίκη η Ιωάννα γιατί δεν θα της κάνει καλό, αλλά, όπως είπε, η ίδια αποφάσισε να παραστεί και να αντιμετωπίσει την κατηγορουμένη.

«Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, δεν θα αποκαταστηθεί ποτέ ούτε η όψη ούτε η υγεία της» σημείωσε στον ΣΚΑΪ. Σχετικά με το αν η κατηγορουμένη θα βρεθεί στο δικαστήριο δήλωσε πως δεν το γνωρίζει αλλά ότι έχει την αίσθηση πως θα παραστεί αν και έχει το δικαίωμα να μην πάει. Ο κ. Αλεξανδρής εκτιμά ότι αρχές Νοεμβρίου, μέχρι 10 Νοεμβρίου θα έχουν την απόφαση, δεδομένου πως τέλος Νοεμβρίου θα πρέπει να τεθεί το θέμα της αποφυλακίσεως της δράστιδος.

Επίθεση βιτριόλι: Πιθανό το σενάριο των συνεργών

Ο δικηγόρος της Ιωάννας υπογράμμισε πως βασική κατηγορία είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας και πως θα καταθέσουν 35-40 μάρτυρες συνολικά, οι οποίοι ως επί τον πλείστον είναι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με την υπόθεση (αστυνομικοί, γιατροί, κλπ).

Ερωτηθείς αν έχει δοθεί απάντηση από την κατηγορουμένη για το λόγο της επίθεσης ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε πως αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που περιμένουν να ακούσουν κατά την διάρκεια της δίκης. «Έχουμε δώσει ότι θεωρούμε σαν απάντηση», πρόσθεσε ο ίδιος.

Παράλληλα υπογράμμισε πως με μεγάλη δόση βεβαιότητας είναι πιθανό το σενάριο συνεργού- συνεργών γιατί γινόταν ένα χρόνο η προετοιμασία για το έγκλημα. «Οι συγκεκριμένες πράξεις δεν μπορούν να γίνουν από έναν άνθρωπο».

Όπως ανέφερε έχει σημασία το με ποιους μίλησε και ήρθε σε επαφή μετά η κατηγορουμένη σχετικά με το αν υπήρχαν συνεργοί, ποιοι ήταν αυτοί και ποιος ήταν ο ρόλος που έπαιξαν στην υπόθεση.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ