ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Οι «μαύρες σκέψεις» και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο μυαλό της 35χρονης

Από το Νοέμβριο του 2018 έως και τις αρχές του 2020 η 35χρονη φαίνεται να έφτιαχνε τα δικά της σενάρια. Τα γεγονότα που είχε συνδυάσει και πως αυτά έπαιξαν ρόλο ώστε να «οπλίσουν» το χέρι της.

Δυο αιτήματα φιλίας στο Facebook, μια σειρά από μηνύματα που στόχο έχουν τον ερωτικό αποκλεισμό και δυο τηλεοπτικές εμφανίσεις στο “Deal” του Χρήστου Φερεντίνου και το “Guess My Age” του Γιώργου Λιάγκα φαίνεται πως ίσως και να έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στην επίθεση με βιτριόλι.

Οι εμφανίσεις της 34χρονης Ιωάννας στα δυο τηλεοπτικά παιχνίδια όσο και αν σε πρώτη φάση φαίνονται αθώες, στο μυαλό της 35χρονης μόνο έτσι δεν είχαν χαρακτηριστεί, καθώς η μια από τις δυο επαγγελματικές δραστηριότητες του 40χρονου ερωτικού της συντρόφου σε εταιρία που ασχολείται με τηλεοπτικές παραγωγές, την έβαλαν σε “μαύρες” σκέψεις.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, όπως αυτά έχουν καταγραφεί στην δικογραφία της υπόθεσης, ο 40χρονος γνωρίζει πρώτα την 35χρονη στου Ζωγράφου, όπου μένουν και οι δυο και αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια ελεύθερη ερωτική σχέση, όπως εκείνος την χαρακτήρισε στην κατάθεση του.

Λίγους μήνες αργότερα στο Facebook του εμφανίζεται ως προτεινόμενη φίλη η Ιωάννα, η οποία είναι και διαδικτυακή φίλη με την 35χρονη. Χωρίς να την ρωτήσει τίποτα για εκείνη, της κάνει αίτημα φιλίας. Το αίτημα φιλίας που της έστειλε και η αποδοχή από την πλευρά της Ιωάννας, είναι το πρώτο αγκάθι στην σχέση μεταξύ των δυο γυναικών, με την 35χρονη να ενημερώνει αμέσως μέσω μηνυμάτων την κοντοχωριανή της, πως ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο σύντροφος της. Στη συνομιλία τους βέβαια η 35χρονη δεν διευκρινίζει το προφίλ της σχέσης που είχε μαζί του. Η Ιωάννα χωρίς δεύτερη σκέψη τον διαγράφει από τους διαδικτυακούς της φίλους κι αυτό γιατί δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μπλεχτεί στα πόδια της γνωστής της από την Αμφιλοχία.

Η ιστορία φαίνεται να λήγει ειρηνικά, όμως η εμφάνιση της Ιωάννας τον Δεκέμβριο του 2018, στο πλατό του “Deal”, λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη της γνωριμία με τον 40χρονο, ο οποίος σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ του newsit.gr εργάζεται σε διευθυντική θέση σε εταιρία που ασχολείται με τηλεοπτικές αθλητικές παραγωγές, παρεξηγείται στο μυαλό της 35χρονης, η οποίο φαίνεται να μην έχει πειστεί πως οι σχέσεις τους είχε περιοριστεί σε λίγα μόνο τυπικά μηνύματα.

Στο προφίλ της στο instagram η Ιωάννα έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες από την συμμετοχή της στο παιχνίδι, από τον Δεκέμβριο του 2018 μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου 2019, όπου προβλήθηκε το επεισόδιο στο οποίο ως εκπρόσωπος του νομού Αιτωλοακαρνανίας, θα βρεθεί στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου να παίξει “Deal” και θα κερδίσει το ποσό των 1.500 ευρώ.

Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2019, ο 40χρονος επιμένει και στέλνει ξανά αίτημα φιλίας στην 34χρονη, η οποία τον αποδέχεται εκ νέου χωρίς όμως να δίνει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Η 35χρονη το αντιλαμβάνεται και τότε κάτι περίεργο έχει ξεκινήσει να συμβαίνει μέσα της, αφού διαδικτυακά παρακολουθεί και τους δυο με μανία.

Το ποτήρι έχει αρχίσει να ξεχειλίζει με την τελευταία σταγόνα να θεωρείται στις 18 Νοέμβριου 2019, η τηλεοπτική εμφάνιση της Ιωάννας στο “Geuss My Age” του Γιώργου Λιάγκα. Στο μυαλό της έχουν αρχίσει να δημιουργούνται διάφορα ερωτήματα, καθώς θεωρεί πως ο 40χρονος ερωτικός της σύντροφος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της 34χρονης.

Aπό newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ