ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Παρούσα και η δράστης – Καταθέτει η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Παρά τα όσα είχαν ακουστεί, η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι εμφανίστηκε σήμερα (30.09.2021) στο δικαστήριο και μάλιστα λίγο μετά την Ιωάννα Παλιοσπύρου!

Ήταν μερικά λεπτά πριν από τις 09:00 το πρωί όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στα δικαστήρια, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους και τον αδερφό της, προκειμένου να καταθέσει στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχτεί στις 20 Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα.

Εκείνο που δεν φανταζόταν ποτέ ήταν πως η γυναίκα που της είχε στήσει καρτέρι μέσα στο κτίριο όπου στεγαζόταν η εταιρία στην οποία δούλευε, θα είχε το θάρρος να εμφανιστεί στο δικαστήριο. Όλες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η 37χρονη Έφη θα επέλεγε και αυτή τη φορά την απουσία.

Κι όμως, λίγα λεπτά αφού έφτασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην πίσω πλευρά των δικαστηρίων εμφανίστηκε μια κλούβα. Και από εκεί κατέβηκε η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι, η γυναίκα που ακόμη, 16 μήνες μετά, δεν έχει αποκαλύψει γιατί έκανε ό,τι έκανε. Με χειροπέδες στα χέρια, η κατηγορούμενη μπήκε στο δικαστήριο από πίσω πόρτα.

Δάκρυσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μόλις έφτασε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο, ενημερώθηκε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η 35χρονη γυναίκα έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα βρίσκεται καθημερινά στη δίκη γιατί θέλει να βρεθεί απέναντι στη γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

Όταν έμαθε ότι σήμερα, ημέρα της κατάθεσής της, η δράστις έφτασε στο δικαστήριο, δάκρυσε.

Ο συνήγορός της, Νίκος Αλεξανδρής, την πλησίασε και της είπε: «Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς, είναι ανθρώπινο».

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ