ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τα μηνύματα που έστειλε ο 40χρονος Νώντας στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο 40χρονος Νώντας, ο οποίος φέρεται να ήταν η αφορμή για την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 40χρονος Νώντας με την Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσω Facebook, παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο 40χρονος άνδρας τον Ιούνιο του 2020 είχε καταθέσει πως με την κατηγορούμενη Έφη είχε μια ελεύθερη ερωτική σχέση, χωρίς πιέσεις και δεσμεύσεις και πως την Ιωάννα τη γνώρισε τυχαία μέσω του Facebook και είχαν ανταλλάξει μερικά τυπικά μηνύματα, χωρίς να την έχει συναντήσει από κοντά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στους διαλόγους αυτούς η Ιωάννα ενημερώνει τον 40χρονο ότι τον έχει διαγράψει από «φίλο» της στο Facebook κι εκείνος της ζητά να μάθει τον λόγο.

Η συνομιλία της Ιωάννας Παλιοσπύρου με τον 40χρονο Νώντα

«Τι έκανα και με διέγραψες; Ή έτσι απλά από βίτσιο;», ρωτά ο 40χρονος την Ιωάννα κι εκείνη του απαντά: «Χμμμ για σκέψου, κάποια ανησυχεί για σένα».

Ο 40χρονος συνεχίζει να είναι χαλαρός και να κάνει πως δεν καταλαβαίνει ποια εννοεί. Της αναφέρει ότι  δεν είναι παντρεμένος και ζητά να μάθει ποια είναι η γυναίκα που ανησυχεί για εκείνον. 

Η Ιωάννα δεν του αποκαλύπτει την ταυτότητα της κατηγορουμένης και του λέει πως τον πιστεύει ότι δεν είναι παντρεμένος, αλλά έχει σχέση.

«Εάν με βοηθήσεις με την κοπέλα που εννοείς θα σου πω αν έχω σχέση», της απαντά ο 40χρονος, όμως η Ιωάννα δεν του αποκαλύπτει το όνομα της Έφης.

Ο Νώντας συνεχίζει να πιέζει να μάθει ποια είναι η γυναίκα που εννοεί η Ιωάννα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να μάθει αν η ίδια είναι παντρεμένη ή δεσμευμένη. 

«Καλά είναι, έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε αλλά όλα καλά φαντάζομαι. Αν και εφόσον μιλάτε για τα προσωπικά της, όπως κατάλαβα, σίγουρα θα ξέρεις πώς είναι», της απαντά.

«Α κατάλαβα, της τα έλεγα εγώ, αλλά δε με άκουγε. Τέσπα, μέσα στη ζωή είναι αυτά, δε μιλάμε έτσι όπως το θέτεις, αλλά είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι», του λέει η Ιωάννα κι εκείνος της απαντά πως δεν είχαν ποτέ αποκλειστική σχέση. 

Η συνέχεια της συνομιλίας μεταξύ της Ιωάννας και του 40χρονου Νώντα

«Λόγω φόρτου εργασίας δικής μου τα τελευταία ένα δύο χρόνια δεν μπορώ τις δεσμεύσεις γιατί δεν είναι εφικτό να είμαι συνεπής και δεν το έχω. Πολύ καλό κορίτσι εννοείται και φυσικά μιλάμε και τα λοιπά που και που. Δεν έχουμε τσακωθεί αλίμονο. Τώρα εσύ τι θα μπορούσες να της πεις για εμένα εφόσον δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά δεν ξέρω, αλλά ok. Εύχομαι να της έλεγες καλά λόγια», αναφέρει ο Νώντας στο μήνυμά του με την Ιωάννα να του απαντά:

«Δεν της είπα κάτι προσωπικά για εσένα, εφόσον προφανώς δε σε γνωρίζω, απλά καταλάβαινα τη φάση και της είχα πει πως δεν έχει νόημα να σε κυνηγάει και να σε ελέγχει γιατί φαινόταν πως κ…. και δεν έχετε κάτι σοβαρό».

Το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε ο 40χρονος Νώντας ήταν στις 19 Ιουλίου 2019, όμως η Ιωάννα δεν του απάντησε ποτέ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ